Nicoleta Molfea, încă doi ani la HC Zalău

Magazin Salajean 29 martie 2011 0

Nicoleta Molfea, încă doi ani la HC Zalău

Transferată în toamna anului 2008 de la Rulmentul Braşov, Nicoleta Molfea va mai evolua cel puţin încă doi ani la HC Zalău. Interul dreapta al echipei zălăuane a semnat vineri prelungirea contractului pe o perioadă de încă doi ani cu formaţia antrenată de Gheorghe Tadici. Managerul echipei zălăuane s-a arătat încântat de faptul că jucătoarea a dorit să continue la clubul zălăuan, mai ales că este una dintre cele mai valoroase handbaliste pe care le are HC Zalău. Mă bucur că Molfea a decis vineri să continue cu noi pentru următorii doi ani. Este o jucătoare emblematică pentru noi. Sper ca după terminarea campionatului să mai putem face un transfer, două cu jucătoare de valoare pe lângă care să crească jucătoare ca Ciobanu, Rob, Trif sau mai ales Ailincăi, în calităţile căreia cred în continuare. Aştept să . O voi forţa în ultimele jocuri din campionat atât pe ea, cât şi pe celelalte care au jucat mai puţin, fiindcă trebuie să ne gândim să construim deja echipa şi pentru anul viitor, a declarat Tadici.

În vârstă de 25 de ani, Nicoleta Molfea a debutat la LPS Slatina, de unde s-a transferat la Rulmentul Braşov, formaţia braşoveană împrumutând-o pentru un an la HCM Hidroconcas Buzău.

Gheorghe Tadici a vorbit la finalul meciului cu SCM Craiova, încheiat cu victoria Zalăului (26 – 20), şi despre sprijinul primit din partea autorităţilor locale şi judeţene, acesta considerând că este normal ca cei mai mulţi bani să fie alocaţi echipelor de handbal şi volei. Avem două reprezentante (n.r. HC Zalău şi Remat Zalău) pe care sunt sigur că multe oraşe şi le-ar dori. Politica autorităţilor locale şi judeţene este corectă. Preferabil ar fi să ajute toate sporturile, însă noi mai mult şi voleiul mai puţin am fost port-drapelul municipiului atât în ţară, cât şi în străinătate. Am reprezentat cu cinste comunitatea locală peste tot pe unde am evoluat. Mai puţin eu, care deranjez prin rezultatele pe care le am. E normal să creez invidii şi frustrări din partea unora, dar pentru mine e mai puţin important acest lucru şi mai mult ceea ce se întâmplă la echipă.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »