Nicolae Vancea a demisionat de la FC Zalau

Magazin Salajean 23 iunie 2010 0

Nicolae Vancea a demisionat de la FC Zalau

In cadrul sedintei Consiliului de Adminis-tratie de la FC Zalau, desfasurata ieri, Nicolae Vancea si-a anuntat oficial deminisia din functia de vicepresedinte al clubului. Acesta detinea 9,1 la suta din actiunile clubului, prin firma SC Autotrans SA, care asigura transportul echipei de seniori, la meciurile din deplasare.

Insa, avand in vedere ca, pe viitor nu va mai face parte din actionariat, transportul va fi suportat in sezonul viitor de Transurbis, firma ce se afla in subordinea Primariei Zalau si care, de altfel, a asigurat transportul echipei in ultimele etape. Pana la ora inchiderii editiei, fostul vicepresedinte nu a putut fi contactat telefonic, pentru a ne oferi o declaratie despre motivul acestei decizii.

Noul obiectiv – promovarea in Liga a II-a

Tot in cadrul sedintei de ieri, Consiliul de Administratie a stabilit noul obiectiv al echipei, acesta fiind clasarea pe unul din locurile 1 – 3. Am stabilit acest obiectiv, insa imi doresc foarte mult sa promovam in Liga a II-a si cred ca putem acest lucru. Asteptam noi membri, dar si sponsori pentru a ne ajuta la indeplinirea acestui obiectiv. Nu ne va fi usor, insa cred ca este un obiectiv realizabil, ne-a precizat presedintele FC Zalau, Ioan Morar. Acesta a afirmat ca, deocamdata, nu se stie inca numele noului antrenor, existand si varianta ca pe banca tehnica sa ramana Calin Pop.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »