Nemultumit de arbitraj

Magazin Salajean 25 martie 2009 0

Nemultumit de arbitraj

Antrenorul satmarean Dorel Ziman, care se ocupa de grupa de juniori republicani A de la Viitorul Zalau, a declarat ca infrangerea suferita duminica, pe teren propriu, cu scorul de 7 – 0 in fata echipei CFR Cluj este una destul de usturatoare, insa a fost de parere ca si arbitrajul a infuentat rezultatul final. Scorul este destul de usturator, insa este nedrept, fiindca primele trei goluri le-am luat din greseli de arbitraj. La primul gol a fost offside, al doilea l-am primit dintr-un penalty discutabil, iar la golul trei a fost un hent la un jucator advers. Nu caut scuza pentru aceasta infrangere, dar nu pot trece cu vederea asemenea erori de arbitraj.

Viitorul este o echipa mica care nu se compromite cu arbitrii, iar acest lucru se vede. Nu stiu de ce se intampla asa ceva la nivel de juniori. Am avut si doua absente importante in echipa, fiindca doi jucatori din linia de fund au fost accidentati, iar acest lucru s-a vazut in joc. Sper totusi ca acest dus rece sa-i trezeasca pe baieti si sa ne revenim cat mai repede, a declarat Ziman. Primul gol al oaspetilor a fost marcat abia in minutul 40, iar in repriza secunda, Viitorul a avut trei ocazii de a inscrie. In acest retur, Viitorul Zalau a mai sustinut un singur meci, in deplasare, la U Cluj, in fata careia a pierdut cu scorul de 1 – 0. In etapa de la finalul acestei saptamani, echipele de juniori republicani de la Viitorul Zalau vor evolua in deplasare, in fata formatiei LPS Bistrita.

Viitorul Zalau: Dobrai – Nistor, Bledea, Fernea, Stan, Chioran, Birsta, Bercea, Macovei, Zimbru si Negrea. au mai evoluat: Botos, Bale, Pasca si Joldos. Antrenor: Dorel Ziman.

Este o infrangere rusinoasa

Juniorii B de la Viitorul Zalau au fost invinsi la o diferenta mai mare decat juniorii A, scor 9 – 0, in partida de pe teren propriu cu CFR Cluj. La fel ca in meciul juniorilor B, feroviarii au inscris cele mai multe goluri in repriza secunda, scorul pauzei fiind 3 – 0. Antrenorul Daniel Sabau a afirmat ca diferenta de scor este prea mare, iar elevii sai nu au nici o scuza pentru prestatia modesta pe care au avut-o. Chiar daca au avut cativa jucatori mai mari decat ai nostri in echipa, nu avem nici o scuza pentru acest esec. Este o infrangere rusinoasa. Cu aceasta grupa nu am pierdut niciodata la o diferenta atat de mare, ne-a precizat Sabau. In primul meci din acest an, grupa pregatita de Daniel Sabau a pierdut cu scorul de 3 – 1, in deplasare, in fata echipei U Cluj.

Viitorul Zalau: Andreica – Vasarhely, Chis, Riscau, Csapo, L. Veres, Petrean, Lacatus, Terec, Marcus si Sabau. A mai evoluat P. Veress. Antrenor: Daniel Sabau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »