Nemeth Szabolcs a refuzat Rematul

Magazin Salajean 6 ianuarie 2012 0

Nemeth Szabolcs a refuzat RematulDesi i s-a prezentat o oferta tentanta, ungurul cu care Rematul a castigat ultimul titlu nu-si poate rezilia contractul cu formatia italiana Sigidas Pallavolo Atripalda

Campioana Romaniei s-a despartit in aceasta iarna de trei jucatori, secundul Dos Santos, ridicatorul Michal Sladecek si centrul Gjoko Josifov, insa conducerea cauta inlocuitori doar pentru primii doi, avand in vedere ca in lotul Rematului exista in acest moment nu mai putin de trei centri: Joao Massinatori, Razvan Mihalcea si Andrei Laza.

Pentru postul de secund, conducerea campioanei a purtat zilele trecute discutii cu ungurul Nemeth Szabolcs, jucator cu care Rematul a castigat in vara al doilea titlu de campioana. Se pare insa ca transferul nu se va mai realiza, chiar daca voleibalistului maghiar i s-a prezentat o oferta tentanta. Este adevarat ca am purtat la un moment dat discutii si cu el, dar nu poate veni la Zalau, pentru ca nu-si poate rezilia contractul cu echipa din Italia, ne-a precizat team-managerul campioanei, Cristian Ciobanescu.

Szabolcs Nemeth evolueaza in acest moment in Liga a II-a italiana, la formatia Sigidas Pallavolo Atripalda, cu care se afla pe ultimul loc in serie.

Din 1999, de cand evolueaza la seniori, Szabolcs Nemeth a jucat la trei echipe din Ungaria (LRI Malev, Dunaferr SE si Kometa Kaposvar), la doua echipe din Italia (Divani&Divani Avelino si Pallavolo Avellino), la o echipa din Austria (Aon Hotvolleys, unde a fost coleg cu libero-ul Reatului, Adrian Feher), la o echipa din Germania (Moerser SC), iar ultima data la Remat Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »