Neinvinsi in retur

Magazin Salajean 25 martie 2009 0

Neinvinsi in retur

Dupa ce s-au impus cu scorul de 4 – 3, in deplasare, in fata echipei Ardealul Cluj, juniorii A de la FC Zalau au castigat si restanta de joia trecuta, de pe teren propriu, in fata echipei Mechel Campia Turzii. Echipa pregatita de Zoltan Ardelean s-a impus cu scorul de 3 – 2, toate cele trei goluri fiind marcate in ultimele 20 de minute, doua de Niculaut si unul de Vasian. In etapa de la sfarsitul saptamanii trecute, FC Zalau a dispus cu scorul de 2 – 0, in deplasare, de Olimpia Satu Mare, trecandu-si in cont cea de-a treia victorie consecutiva din retur.

Primul gol a fost marcat de Bogdan Filip, din lovitura libera de la aproximativ 25 de metri, iar Vasian a inscris in minutul 71 pentru 2 – 0, dupa o pasa primita de la Seiche. Echipa a jucat destul de bine, iar sarcinile de joc au fost respectate. Ne-am dus la Satu Mare cu gandul la victorie, pe care am si obtinut-o. Speram sa continuam cu victorii si in partidele viitoare. Sunt sigur ca vor veni si rezultatele daca jucatorii vor aborda meciul cu seriozitate, a afirmat antrenorul Zoltan Ardelean. In etapa de la finele acestei saptamani, echipele de juniori republicani de la FC Zalau vor primi vizita Scolii de Fotbal Ivansuc Cluj.

FC Zalau: Madaras – Pop, Mate, Gaidos, Lukacs, Seiche, Filip, Hendea, Mastan, Vasian si Niculaut. Au mai evoluat: Rad si Nagy. Antrenor: Zoltan Ardelean.

Una calda, doua reci pentru juniorii B

Daca juniorii A de la FC Zalau sunt neinvinsi in returul campionatului, nu de acelasi lucru se poate bucura echipa de juniori B, antrenata de Dan Lucaciu, care a obtinut o singura victorie, joia trecuta, pe teren propriu, cu Mechel Campia Turzii. Scorul final al partidei a fost 9 – 0, dupa ce zalauanii conduceau inca de la pauza cu scorul de 7 – 0. Golurile echipei zalauane au fost inscrise de Berbecar (4), Ember (2), Pop (2) si Nicorici (1).

In primul meci din acest an, juniorii B au fost invinsi, in deplasare, cu scorul de 2 – 0 de Ardealul Cluj, scor cu care au pierdut si la finalul saptamanii trecute, la Olimpia Satu Mare. Echipa a jucat destul de modest, cu frica, la fel ca in meciul cu Ardealul. Am avut doua ocazii clare de a inscrie, iar ei au mai avut o bara pe langa cele doua goluri marcate, a declarat antrenorul Dan Lucaciu.

FC Zalau: C. Chis – Simion, Coste, Nicorici, Rus, Tiriac, Lung, Ember, P. Chis, Pop si Berbecar. Au mai evoluat: Lucacel si Farcas.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »