Neamţul Michael Merten vrea să continue la Remat

Magazin Salajean 3 mai 2011 0

Neamţul Michael Merten vrea să continue la Remat

Devenit în premieră campion al României cu Remat Zalău, antrenorul german Michael Merten a declarat la finalul meciului de sâmbătă că şi-ar dori să rămână pe banca echipei campioane şi în sezonul următor. A fost un meci cu miză mare şi suntem fericiţi că l-am câştigat. Toţi ne bucurăm de acest rezultat, pentru că am luptat pentru el. Sperăm să fim împreună şi în anul competiţional 2011-2012. De acum, de ce nu, putem să ne gândim la confruntările din Champions League, ştiind că porţile ne sunt deschise, a menţionat Michael Merten, antrenorul principal al Rematului.

Michael Merten a fost adus la Remat în luna martie, la solicitarea directorului tehnic, Michael Warm, nimeni altul decât tehnicianul cu care Remat Zalău a câştigat în sezonul trecut primul titlu de campioană a României.

Radu Căpîlnaşiu, primarul Zalăului: Remat Zalău a fost marea surpriză a campionatului

Deşi a precizat că se aştepta ca Rematul să câştige fără probleme partida de sâmbătă, edilul Zalăului, Radu Căpîlnaşiu a precizat la final că Explorări Baia Mare a produs o mare surpriză prin accederea în finală, însă cea mai mare supriză a produs-o Remat Zalău. Cum era de aşteptat, victoria ne-a aparţinut. Îi felicit pe jucători pentru acest titlu de campioană pe care l-au adus Zalăului dar şi pe publicul minunat care ne-a împins spre victorie. Felicit şi echipa din Baia Mare pentru că a ajuns în finală, producând o mare supriză, dar marea supriză din acest campionat a fost Volei Club Municipal Zalău.

Tiberiu Marc, preşedintele CJ Sălaj: Centrul voleiului românesc s-a mutat în Transilvania de Nord

Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc, a afirmat după victoria de sâmbătă a Rematului că centrul voleiului românesc s-a mutat în Transilvania de Nord, având în vedere că ambele finaliste sunt din această zonă a ţării. Mă bucur mult pentru că iubitorii voleiului au putut fi astăzi (n.r. sâmbătă) martori la această victorie, care înseamnă câştigarea celui de-al doilea titlu pentru Zalău. Vreau să le mulţumesc şi foştilor voleibalişti (i-am văzut în tribune), cei care au adus glorie pentru Zalău, dar şi celor două formaţii, Remat şi Ştiinţa Exporări, care au adus voleiul masculin în atenţia întregii ţări: centrului voleiului masculin s-a mutat în Transilvania de Nord.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »