Naţionala masculină de volei încearcă imposibilul în Finlanda

Marius Morar 13 septembrie 2012 2
Naţionala masculină de volei încearcă imposibilul în Finlanda

Evoluţia modestă a echipei naţionale masculine de volei a României din primul turneu preliminar la Euro 2013 a trimis România pe ultimul loc în Grupa D, cu un singur punct acumulat. “Tricolorii” antrenaţi de polonezul Mariusz Sordyl nu au obţinut nicio victorie în turneul de la finalul săptămânii trecute, din Grecia, două dintre cele trei înfrângeri încheindu-se chiar cu 0 – 3.
Calculele sunt complicate în acest moment, iar şansele aproape zero ca România să obţină calificarea la Campionatul European de anul viitor. În primul rând, naţionala ţării noastre este obligată să câştige toate cele trei meciuri cu 3 – 0 sau cel puţin 3 – 1, lucru aproape imposibil de realizat având în vedere rezultatele din primele trei dispute.
Pentru România, primul meci din cadru lturneului preliminar din Finlanda va avea loc în vineri după-amiază, de la ora 18, împotriva reprezentativei ţării gazdă. Sâmbătă, de la ora 15, România va întâlni naţionala Muntenegrului, iar duminică, de laaceeaşi oră, naţionala Greciei.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. DA ! 13 septembrie 2012 at 22:49 - Reply

    Sa fim seriosi ! Nu au valoare de doi lei . Rezultatele din Grecia de acum o saptamana ne arata valoarea jucatorilor , antrenorilor , managerilor federatiei si a cluburilor. Cu straini in echipa de club Zalau+ Constanta +…. fara noima NU poti face nationala competitiva . Bani aruncati fara nici o rficienta !!!!Fuduli si prosti. Stil balcano-mioritic !

  2. Da Da Da 14 septembrie 2012 at 00:31 - Reply

    Jucatorii nu au nici o vina!!! Este de vina sistemul asa i-a crescut asa ii are. Romania nu s-a calificat de multi ani, nici cu lotul din vechea garda. Buba mare pleaca de la federatie si de la stat, 0 interes-0 investitie-o infrasturctura.

Lasa un Raspuns »