Naţionala lui Tadici debutează marţi la Europeanul din Serbia

Marius Morar 3 decembrie 2012 1
Naţionala lui Tadici debutează marţi la Europeanul din Serbia

România va întâlni Rusia în primul meci al Grupei D, programat marţi seara, de la ora 21:15, în direct la TVR2

Echipa naţională de handbal feminin a României va debuta marţi seara la Campionatul European din Serbia, urmând să evolueze împotriva reprezentativei Rusiei. Deşi o parte din jucătoare se confruntă cu probleme de sănătate, iar portarul Paula Ungureanu a fost nevoită să părăsească lotul după decesul tatălui său, selecţionerul Gheorghe Tadici speră ca “tricolorele” să facă o figură frumoasă la Euro. “Ne dorim să facem o figură cât mai bună, însă, indiferent de rezultatul final de la Euro, sper ca toată lumea să fie mulţumită de ce am realizat. Să nu uităm că avem 9 – 10 jucătoare noi faţă de ultimul Campionat Mondial, ceea ce rezultă foarte clar că ne dorim o schimbare de generaţii. Chiar dacă este fără Trefilov în acest moment, Rusia rămâne un adversar de temut. În această toamnă am avut ocazia să vedem pe propia piele ce înseamnă handbalul islandez, în timp ce Muntenegru este vicecampioană olimpică”, ne-a declarat selecţionerul Tadici.
Al doilea meci din grupă va fi împotriva Islandei, miercuri, de la ora 21:15, iar vineri, de la aceeaşi oră, România va susţine ultimul meci din faza grupelor, împotriva Muntenegrului.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Ion 4 decembrie 2012 at 14:51 - Reply

    Caligula imperator,
    Si-a numit calul senator
    Ungureanu mai sinistru
    Si-a numit Bo(u)de ministru.

Lasa un Raspuns »