Naţionala de volei a României prezintă mai mult interes la Şimleu decât la Zalău

Marius Morar 28 august 2012 1
Naţionala de volei a României prezintă mai mult interes la Şimleu decât la Zalău

Echipa naţională de volei a României a susţinut vineri şi sâmbătă două jocuri de verificare împotriva reprezentativei Ungariei. Primul duel a avut loc vineri seara, la Şimleu Silvaniei, în Sala “Silvania”, într-o atmosferă de zile mari. Au fost arborate drapelele celor două ţări, precum şi steagul oraşului Şimleu Silvaniei, iar înaintea meciului s-au intonat Imnurile de Stat ale Ungariei şi României. Fiind pentru prima dată când naţionala de volei a României joacă în oraşul de la poalele Meseşului, şimleuanii s-au înghesuit să vadă pe viu “tricolorii” pregătiţi de Mariusz Sordyl şi Ovidiu Macarie.
Nu acelaşi lucru s-a întâmplat însă sâmbătă după-amiaza, la Zalău. Numărul spectatorilor prezenţi în tribune nu depăşea 50, iar atmosfera era una extrem de plictisitoarea, parcă ar fi fost vorba de două echipe necunoscute din Divizia A2, nu de două echipe naţionale. Vorba unui spectator: “Să nu ai nici măcar asistenţă medicală la un asemenea meci…”.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 28 august 2012 at 11:21 - Reply

    Simleu e la poalele MAGURII, nu la poalele Mesesului !

Lasa un Raspuns »