Nagy Peter, al treilea ungur ajuns la campioana Romaniei

Magazin Salajean 29 octombrie 2010 0

Nagy Peter, al treilea ungur ajuns la campioana Romaniei

Jucatorul va putea evolua pentru Remat doar in meciurile din Champions League, in campionatul intern avand drept de joc doar din iarna

Dupa Andras Geiger si Nemeth Szabolcs, campioana Romaniei, Remat Zalau, a mai transferat ieri un voleibalist de nationalitate maghiara. Este vorba despre falsul Nagy Peter, jucator ce a evoluat ultima data la formatia austriaca Hot Volley Viena, echipa pe la care a trecut si liberoul Adrian Feher.

Voleibalistul maghiar a mai evoluat in prima liga din Italia, la Prisma Taranto, in Liga a II-a, la Canadiens Montava, dar timp de trei ani a evoluat si la campioana Germaniei, VfB Friedrischafen. Jucatorul maghiar a foat prezent sambata la partida din Sala Sporturilor, dintre Remat Zalau si Explorari Baia Mare, iar de miercuri s-a pregatit sub comanda antrenorului interimar, Ovidiu Macarie. Din pacate, Nagy nu va avea drept de joc decat in partidele din Champions League, in campionatul intern urmand sa joace abia din iarna.

In varsta de 26 de ani si cu o inaltime de 1,94 metri, Nagy Peter a fost adus la campioana Romaniei in locul italianului Fabio Dalla Pria, jucator pus pe liber de conducerea Rematului dupa evolutia stearsa din Cupa Romaniei.

Sa mai spunem ca tot in aceasta saptamana, la campioana Romaniei a revenit Gjoko Iosifov, insa nici acesta nu va avea drept de joc in campionatul intern decat din iarna.

Test usor pentru campioana

Maine, ora 17:30, Sala Sporturilor Zalau

Remat Zalau – Torpi Tg. Mures

Desi era programat sa se dispute la Targu Mures, meciul din cadrul etapei a IV-a a Diviziei A1 la volei masculin, dintre Torpi Targu Mures si CS Remat Zalau va avea loc la Zalau.

Modificarea locatiei a fost ceruta de catre clubul targumuresean, fiindca Sala Sporturilor din oras se afla in proces de renovare, urmand ca partida retur, care este programata la Zalau sa aiba loc la Targu Mures. In mod normal, nu ar trebui sa se puna problema invingatoarei in meciul de sambata, mai ales ca adversara zalauanilor nu a obtinut nicio victorie in primele trei etape, avand acumulat un singur punct.

Programul complet al etapei a IV-a: CSM LPS Suceava – VCM LPS Piatra Neamt, Unirea Dej – CSM Bucuresti, Stiinta Explorari Baia Mare – CVM Tomis Constanta, Steaua Bucuresti – CSMU Craiova, Dinamo Bucuresti – U Cluj, Torpi Tg. Mures – Remat Zalau (meciul se disputa la Zalau)

Clasament:

1. CS Remat Zalau 3 3 0 9 – 1 9p

2. Dinamo Bucuresti 3 3 0 9 – 1 9p

3. Tomis Constanta 3 3 0 9 – 4 8p

4. U Cluj 3 3 0 9 – 4 7p

5. Unirea Dej 3 1 2 6 – 6 4p

6. Explorari Baia Mare 3 1 2 5 – 6 4p

7. CSM Bucuresti 3 1 2 4 – 6 4p

8. VCM LPS Pt. Neamt 3 1 2 4 – 6 4p

9. Steaua Bucuresti 3 1 2 4 – 6 3p

10. CSMU Craiova 3 1 2 3 – 7 3p

11. Torpi Tg. Mures 3 0 3 3 – 9 1p

12. CSMU Suceava 3 0 3 0 – 9 0p

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »