Nagy Otto si Adrian Todoran, primii campioni nationali la karting, de dupa Revolutie

Magazin Salajean 5 aprilie 2012 0

Nagy Otto si Adrian Todoran, primii campioni nationali la karting, de dupa RevolutieTurda a gazduit, la finalul saptamanii trecute, Gala Campionilor 2011, la karting, eveniment la care au fost prezenti patru salajeni, trei practicanti de karting din Zalau si unul din Simleu Silvaniei. Au fost prezente echipajele clasate pe primele zece locuri la finaul sezonului trecut, printre care s-a aflat si echipajul Clubului Copiilor din Simleu Silvaniei, alcatuit din Nagy Otto, Adrian Todoran, Biro Peter si Biro Tamas. In total, au fost prezenti 70 de piloti de karting, plus antrenorii acestora. De mentionat ca la finalul sezonului trecut, Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei s-a clasat pe locul trei in clasamentul general, din 32 de echipaje.

Nagy Otto a fost premiat pentru titlul de campion national, castigat la clasa 125 kz, in timp ce Adrian Todoran a devenit campion national la clasa mobra junior, 100 cmc, cei doi fiind primii campioni nationali din Salaj, la karting, de dupa Revolutie.

Biro Peter a devenit vicecampion national la finalul sezonului trecut, la clasa mini, in timp ce fratele acestuia, Biro Tamas, s-a clasat pe locul trei la clasa 125 kz.

Daca la fotbal, Zalaul si Simleu Silvaniei nu au putut ajunge la o intelegere pentru a avea o echipa in Liga a II-a, iata ca la karting simleuanul Nagy Otto si zalauanii Adrian Todoran, Biro Peter si Biro Tamas au reusit sa obtina doua titluri nationale, dar si locul trei in clasamentul national pe echipaje, ceea ce spune multe, avand in vedere ca echipajul format din cei patru a depasit echipaje precum cel din Iasi, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Carei, Marghita si Suceava, care au traditie in acest sport.

Pilotii prezenti la eveniment au fost rasplatiti cu diplome, cupe, iar campionii nationali au primit si cate un tricou.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »