Mutu are sanse mari sa ajunga la FC Zalau

Magazin Salajean 19 decembrie 2007 0

Mutu are sanse mari sa ajunga la FC Zalau

Dupa ce a ratat doi ani consecutiv promovarea in al treilea esalon fotbalistic al tarii, FC Zalau vrea cu orice pret sa spele la vara aceasta rusine. Conducerea clubului a avut o discutie zilele trecute cu Claudiu Mutu si Gigi Gorga, jucatori care au evoluat in trecut la FC Armatura Zalau. Daca primul are sanse destul de mici sa se intoarca in orasul de la poalele Mesesului, vrand sa evolueze la o echipa de Liga a II-a, Mutu si-a incheiat contractul cu echipa din Liga a III-a, Lotus Felix si ar fi dispus sa evolueze la gruparea pregatita de Marius Pasca.Saptamana viitoare sper sa se finalizeze discutiile cu cei doi jucatori. Cu Gorga e mai greu, fiindca el doreste sa joace in Liga a II-a, insa Mutu are dezlegare de la Lotus Felix. Urmeaza sa vedem ce pretentii are si daca i le putem satisface, a afirmat antrenorul de la FC Zalau, Marius Pasca.

Nu vom fi satelitul nimanui

In ultimele zile au aparut anumite zvonuri, potrivit carora echipa FC Zalau ar putea deveni satelitul unei echipe din Liga a II-a sau chiar din Liga I. Intrebat despre acest lucru, Pasca a spus ca echipa pe care o pregateste nu va fi satelitul nimanui. Nu vom fi satelitul nimanui. Ne-am gandit doar la o colaborare, in ceea ce priveste schimbul de jucatori, dar nici intr-un caz sa fim satelitul vreunei echipe. Am mai avut ocazii de acest gen si le-am refuzat, pentru ca nu este o optiune favorabila.

Pauza pana in 14 ianuarie

Jucatorii antrenati de Marius Pasca au efectuat ieri ultimul antrenament din acest an, iar de azi au intrat intr-o vacanta pana in data de 14 ianuarie, cand urmeaza sa reia pregatirea. Tehnicianul zalauan a spus ca echipa sa va efectua la finalul lunii ianuarie si un stagiu de pregatire, ce ar putea avea loc pe plan local. Nu trebuie neaparat sa plecam undeva in cantonament. Important este sa avem conditii, chiar daca vom sta la Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »