Mutare şoc în fotbalul juvenil zălăuan: Antrenorul Alexandru Pop lasă Viitorul pentru Atletic Zalău

Prezentat oficial în cadrul conferinţei de presă din vara anului trecut, premergătoare cei de-a 13-a ediţii a Cupei Viitorul, antrenorul Alexandru Pop este decis să încheie colaborarea cu clubul înfiinţat de Daniel Sabou. Fostul atacant al Armăturii Zalău pare să fi ajuns la o înţelegere cu Atletic Zalău, principala rivală a Clubului Viitorul.
Discuţiile cu persoanele din conducerea Clubului Atletic par să fi fost finalizate, „Duţu” anunţându-l telefonic şi pe Daniel Sabou despre mutarea pe care intenţionează să o facă.
„În proporţie de 99 la sută voi pleca la Atletic Zalău. Sunt mai multe motive care stau la baza acestei decizii şi îmi pare rău atât pentru Daniel Sabou, cât şi pentru clubul Viitorul, fiindcă am petrecut o perioadă frumoasă acolo. L-am anunţat telefonic pe Daniel despre intenţia mea, iar în cursul acestei zile ne vom întâlni pentru a încheia colaborarea într-un mod cât se poate de normal. La Atletic mă voi ocupa de echipa de juniori republicani B. O voi lua de la zero, va fi o nouă provocare pentru mine, dar am mai lucrat cu astfel de grupe şi la FC Zalău şi este o plăcere pentru mine să antrenezi juniori de acest nivel”, a afirmat tehnicianul.
Fost jucător la Universitatea Cluj, Olimpia Satu Mare, Corvinul Hunedoara, FC Baia Mare, Armătura Zalău, Arieşul Turda şi Minerul Sărmăşag, Alexandru Pop a activat, mai întâi, ca fotbalist şi la FC Zalău, apoi a devenit antrenor la grupele de copii şi juniori.
Alexandru Pop va colabora la Atletic cu un fost coleg de la Armătura şi de la FC Zalău, Claudiu Cornaci.
Atât Atletic Zalău, cât şi Viitorul vor primi în acest an sprijin financiar din partea Primăriei Zalău.

Leave a Comment