Municipaliatea vrea mai multa promovare pe site-ul Rematului

Magazin Salajean 20 august 2010 0

Municipaliatea vrea mai multa promovare pe site-ul Rematului

Viceprimarul Zalaului, Dana Cota, s-a aratat nemultumita in sedinta Consiliului Local de ieri de mediatizarea facuta Primariei si Consiliului Local Zalau pe site-ul oficial al echipei de volei, Remat Zalau. Mediatizarea Consiliului Local, care este actionar majoritar la Remat Zalau, cu 68 la suta, este slaba. Pe site-ul echipei sunt postate doar siglele Primariei si Consiliului Local. A fost oare prea mult pentru ce care au construit acest site sa treaca langa sigla si numele?

Solicit sa se remedieze aceasta neregula, fiindca suntem principalul actionar si nu e corect ca sponsori mai mici sa aiba postate si sigla si numele, iar noi, nu, a afirmat viceprimarul Dana Cota. Consilierul local Simona Trif, care este si responsabil marketing la club, a replicat ca noul format al site-ului a fost lansat de putin timp, dar va incerca sa rezolve aceasta problema pana la viitoarea intalnire a Consiliului de Administratie. Site-ul abia a fost lansat, dar voi atrage atentia celor care respund de el sa remedieze problema pana la viitoarea sedinta a Consiliului de Administratie.

Tot in sedinta de ieri, consilierul local Sorin Chisbora a tinut sa le reaminteasca reprezentantilor presei locale ca Liviu Ciupe nu mai este actionar majoritar la echipa, asa cum, spune el, scriu jurnalistii salajeni. Am aprecia, totusi, daca domnul Chisbora ar preciza pe viitor numele ziarului care a facut aceasta greseala, nu sa faca referire la toata presa locala.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »