Mozaic

Magazin Salajean 25 octombrie 2007 0

Zeci de fotbalisti brazdeaza sambata si duminica Salajul! Voleiul reintra in sufletul salajenilor. La handbal, mai discutam! Arbitri de nota 5 arbitreaza in Liga a V-a, tot de nota 5! La categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute devine campion mondial facand pe cei 14.000 de spectatori din sala Bell Center (Qubec – Canada) sa cante Desteapta-te romane, invingand in 11 reprize pe columbianul Alejandro Berrio. In campionatul de fotbal romanesc, rezultatele scontate in Liga I, surprize in Liga a II-a si neconcludente in seriile Ligii a III-a.

In orasele salajene fenomenul sportiv reintra in hibernare! Peste 80.000 de spectatori asista la triumful Africii de Sud in fata Angliei, la rugby, pe stadionul Saint Denis (Paris). Nominalizarea celor 50 de jucatori de fotbal, in lupta pentru Balonul de Aur, nu cuprinde nici un jucator din Romania. Gigi Becali a preferat ca, inaintea meciului cu Sevilla sa se roage pe Muntele Athos. In acest timp scad audientele TV si ratingul unor emisiuni consacrate, iar in America de Sud echipa Braziliei face furori… Conform unei declaratii a bossuluiFC Sevilla, Del Nido, clubul are bilant pozitiv 58 de milioane de euro, fata de 10 milioane de euro in 2002. Optimism al lui Mircea Lucescu care afirma ca mutu si generatia sa va fi mai valoroasa ca si cea a lui Hagi. o sa vedem…

In tot acest timp, demn de un mozaic modern, ne luptam cu E-urile, cu multitudinea promisiunilor diversilor politicieni, cu aparitia unor zile ce anunta o iarna dificila si, de ce nu, cu sperante salajene, hranite de cele mai diverse impulsuri.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »