Motociclistul Bogdan Mihalache vrea sa aduca la Zalau titlul national

Magazin Salajean 29 iulie 2010 0

Motociclistul Bogdan Mihalache vrea sa aduca la Zalau titlul national

Bogdan Mihalache va lua startul la finalul acestei saptamani la Campionatul National de motociclism viteza pe aeroport, programat la Caransebes. Motociclistul zalauan va concura la clasa SBK 1000 cm3 si la clasa SSP 600 cm3. In acest an, Mihalache va evolua pe o motocicleta de tip Yamaha R1, fabricata in 2008 si pregatita special pentru curse. Zalauanul crede ca este foarte potrivita, mai ales pentru stilul sau de pilotaj, ea fiind pusa la dispozitie de unul dintre sponsorii oficiali.

As vrea sa multumesc pe aceasta cale tuturor sponsorilor, prietenilor si oamenilor care m-au ajutat pana in acest moment, fara ajutorul carora nu puteam ajunge aici. Sper ca in acest an sa aduc la Zalau titlul de campion national la clasa SBK 1000 cm3, ne-a declarat increzator motociclistul zalauan.

Sambata vor avea loc calificarile, urmand ca duminica sa se desfasoare concursul propriu-zis.

Nascut la Zalau in 1984, pilotul Bogdan Mihalache a inceput sa practice motociclismul de la varsta de 14 ani. In 2008, dupa ce face primul contact cu un circuit de viteza din Ungaria, se legitimeaza la Federatia Romana de Motociclism, prin clubul MMC (Meses Moto Club Zalau) la care este si membru. Incepe sa practice motociclismul ca sport de performanta, concurand in campionate private ca ROSBK (Romania) si PRO SPEED (Germania), unde obtine rezultate care il incurajeaza si ii da sperante pe viitor.

In 2009 este urmarit de ghinion la prima etapa din ROSBK, care are loc pe circuitul de F1 Hungaroring, insa la inceputul lunii august norocul ii surade din nou. Mihalache participa la Campionatul National de viteza pe aeroport, la finalul caruia se claseaza pe pozitia a treia. La inceputul acestui an este primit in clubul campionului european Ionel Pascota, Pascota Racing Team Giroc, sub culorile caruia va concura la Campionatul National de Viteza pe Aeroport.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »