Motociclistul Bogdan Mihalache – locul IV la Campionatul National

Magazin Salajean 5 august 2010 0

Motociclistul Bogdan Mihalache - locul IV la Campionatul National

Prima etapa a Campionatului National de motocilclism viteza pe aeroport a avut loc la finalul saptamanii trecute, la Caransebes, printre participanti fiind si zalauanul Bogdan Mihalache. Vineri dupa-amiaza au avut loc antrenamentele libere, sambata calificarile, iar duminica concursul propriu-zis. Concursul s-a desfasurat in conditii normale, pista fiind uscata duminica, chiar daca sambata noaptea a plouat.

Desi spera sa aduca la Zalau titlul national, Bogdan Mihalache s-a clasat la finalul celor doua curse in care a luat startul pe pozitia a patra. Aceasta, din cauza ca a avut probleme cu ambele motociclete de concurs. Cu motocicleta Yamaha, cu care a concurat la clasa SBK 1000 a avut probleme mecanice care nu s-au putut remedia in totalitate, iar la motocicleta Suzuki, cu care a participat la clasa SSP 600, a avut probleme la suspensiile din fata.

Motocicletele trebuiau testate inainte de prima etapa, dar, din lipsa spatiilor de antrenamente de la noi din tara si a bugetului, acest lucru a fost imposibil, problemele aparand la antrenementele din prima etapa. Oricum, cu tot dezavantajul tehnic de care ne-am batut am reusit sa termin ambele curse pe locul IV, ceea ce e foarte important in acumularea de puncte pentru finalul campionatului. Multumesc inca o data pe aceasta cale tuturor sponsorilor, prietenilor si partenerilor media, cu ajutorul carora pot participa la acest campionat, ne-a marturisit motociclistul zalauan.

Dupa concurs, motocicletele au fost duse in service-ul clubului si se lucreaza intens la ele pentru a fi pregatite pentru etapa a II-a, programata la finalul acestei saptamani, tot la Caransebes.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »