Motoare turate sub Magura

Magazin Salajean 16 iunie 2010 0

Motoare turate sub Magura

Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei si AF Nagy dezmembrari auto, in parteneriat cu Primaria Simleu Silvaniei, dar si cu ajutorul unor sponsori, a organizat la finalul saptamanii trecute editia a V-a a Cupei Performantei-Silvania, la karting. A fost un concurs interjudetean, la care au fost prezente 21 de echipaje din: Valcea, Caransebes, Cluj, Mures, Braila, Bihor, Timisoara, Bistrita-Nasaud, Iasi, Satu Mare, Pitesti, Salaj, Maramures, Brasov si Covasna. In total au fost prezenti aproximativ 90 de participanti, care au participat la 11 categorii de varsta si motorizare. Au fost prezenti sportivi cu varste cuprinse intre 5 si 30 de ani.

Consursul a durat doua zile, sambata avand loc calificarile, iar duminica finalele. Salajul a fost reprezentat de sapte sportivi, patru dintre acestia clasandu-se la final pe podium. Astfel, la clasa 125 cm3, simleuanul Nagy Otto a ocupat locul 2, pozitie pe care s-a clasat si la categoria open. Aceasta, dupa ce tot in acest an, simleuanul s-a clasat pe locul intai la concursurile de la Iasi, Marghita si Arad. De mentionat ca in calificari, simleuanul Nagy Otto a terminat pe prima pozitie atat la clasa 125 cm3, cat si la open. De la Zalau au fost prezenti Biro Tamas, Biro Peter, Toth Peter si Hosu Karol, doar primul terminand pe podium. Biro Tamas s-a clasat pe locul I atat la clasa 50 cm3, cat si la clasa 100 cm3.

Biro Peter s-a clasat pe locul V la clasa pufo. Angy Zsolt, din Cehu Silvaniei, a ocupat locul II la clasa 50 cm3, in timp ce Peto Levente, tot din Cehu Silvaniei, a ocupat locul III la 50 cm3. In clasamentul pe echipe, locul I a fost ocupat de Palatul Copiilor din Turda, in timp ce locul II a fost ocupat de Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei. Ultima pozitie de pe podium i-a revenit echipajului de la Palatul Copiilor din Resita. De mentionat ca echipajul din Simleu Silvaniei s-a clasat in fata altor echipaje cu traditie in acest sport, cum ar fi echipajul din Valcea sau cel din Resita.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »