Mosului ii plac si artele martiale

Magazin Salajean 21 decembrie 2010 0

Mosului ii plac si artele martiale

Saptamana trecuta a fost una aglomerata pentru Mos Craciun, care, dupa ce le-a oferit cadouri copiilor de la CS Viitorul Zalau si FC Zalau, s-a gandit sa le faca vineri o bucurie si sportivilor de la CS Terrakid Zalau. Conducerea clubului, reprezentata prin presedintele Remus Clitan si vicepresedintele Szeri Jozef, i-a rasplatit pe karateka din cadrul clubului cu dulciuri, diplome, dar si cu cate o suma modica.

O parte dintre sportivii antrenati de Calin Marincas au primit si diplomele pentru absolvirea examenului de grad: Szeri Roberta (centura albastra), Pall Brigita (centura albastra), Dan Poptelecan (centura albastra), Aleb Crecan (centura albastra), Szeri Rebeca (centura portocalie), Kerestes Syntia (centura portocalie), Viczi Mark (centura portocalie), Vlad Mesesan (centura portocalie), Banto Kopandy (portocalie), Ioana Cordis (centura portocalie), Paul Pestean (centura galbena), Vlad Mercea (centura galbena).

Mosul a avut un cadou si pentru instructorul Calin Marincas, care a primit din partea conducerii o diploma si un trofeu pentru intreaga activitate din decursul acestui an. Acesta a dorit sa le multumeasca pe aceasta cale celor care l-au sprijinit in activitatea sportiva: Uptown Caffe, reprezentata de Andrei si Valentin Hodis, Metalgroup, reprezentata de Nicolae Hodis, Bomar Autoservice, reprezentata de Bogdan Marincas. Marincas a dorit sa-i multumeasca si presedintelui Remus Clitan, dar si lui Bogdan Fagarasan. Au fost premiati si parintii care au contribuit la buna desfasurare a activitatii clubului, iar la final, cei prezenti au servit din tortul oferit de Iulia Clitan, care sambata a implinit varsta de 16 ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »