Moşul aduce cadouri şi în acest an pentru copiii de la Viitorul Zalău

Devenit o tradiţie, având în vedere că în acest an va avea loc pentru a IX-a oară, evenimentul „Vine Moşul la Viitorul” va fi organizat şi în acest an de Clubul Sportiv Viitorul Zalău, în parteneriat cu o serie dintre colaboratori. La fel ca în ultimii ani, locaţia aleasă de managerul Daniel Sabou este Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, iar evenimentul va avea loc vineri, de la ora 18.

„Este un moment aşteptat de toţi copiii clubului nostru, indiferent de vârstă, unul prin care „moşul” încearcă să-i răsplătească după posibilităţi pentru munca depusă în decursului anului. Aşa cum am mai spus-o, probabil, Viitorul Zalău nu este doar un club de fotbal, ci o familie în care, împreună cu părinţii şi colaboratorii noştri, putem realiza de fiecare dată ceea ce ne dorim. Sper ca şi evenimentul din acest an să fie unul reuşit, aşa cum s-a întâmplat în anii anteriori”, a declarat managerul clubului Viitorul, Daniel Sabou.
Ani la rând, pe scena Casei de Cultură din Zalău au urcat nume mari din fotbalul românesc, însă, în acest an, Sabou ne-a precizat că darurile din partea Moşului vor fi împărţite de fotbalişti tineri, care au început fotbalul la Viitorul. „Sunt copii care au trecut prin curtea noastră şi care cred că este cel mai bun exemplu că de la acest club, prin muncă şi seriozitate, se poate face pasul spre un club important din ţară sau, de ce nu, chiar din străinătate”, consideră Sabou.
Răzvan Moisi (FC Bihor), Alexandru Gudea (CS Mioveni), Alexandru Cherecheş (Politehnica Timişoara), Cristian Dragoş (Ceahlăul Piatra Neamţ), Ionuţ Mureşan (FC Bihor), Bodiş Norbert (Academia de Fotbal Nyirsuli), Alex Băican („U” Cluj), Ciprian Nagy (Olimpia Satu Mare)  şi Tudor Mare (Viitorul Cluj) sunt jucătorii pe care fostul lor antrenor i-a invitat la evenimentul de vineri.
Clubul Sportiv Viitorul Zalău are în componenţă cinci grupe de vârstă: 1999 – 2000, 2001 – 2002, 2003 – 2004, 2005 – 2006 şi 2007 – 2008.

 

 

Leave a Comment