Moşul a împărţit daruri şi în acest an pentru copiii de la Viitorul

Începând cu anul 2004, Moşul a adus, la fiecare final de an, cadouri pentru copiii şi juniorii de la Viitorul Zalău. „Vine Moşul la Viitorul” a devenit un eveniment tradiţional, fiind invitate nume sonore din fotbalul românesc în cei 13 ani. Helmuth Duckadam – „Eroul de la Sevilla”, Ioan Andone, Eugen Trică, Alin Minteuan, Cristian Coroian şi Vasile Jula sunt o parte dintre cei care au fost de-a lungul anilor alături de copiii de la Viitorul. În ultimii ani, conducerea clubului zălăuan a decis să invite la evenimentul de la finalul anului jucători care au cunoscut tainele „sportului rege” tocmai la Viitorul.
Evenimentul din acest an a avut loc sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău. Moşul a fost ajutat să împartă cadouri în acest an copiilor de la Viitorul de patru foşti jucători ai clubului: Adrian Micaş (Universitatea Cluj), Alex Băican (CFR Cluj), Bodiş Norbert (Balmazujvaros) şi Daniel Pop (Gaz Metan II Mediaş).
Invitatul special a fost bihoreanul Richardo Farcaş, devenit în vara acestui an campion al Olandei cu Ajax Amsterdam. De altfel, Richardo Farcaş este primul român care a ajuns la Academia Ajax. Fotbalistul a fost însoţit de tatăl său, Florin Farcaş, fostul antrenor al echipei Silvania Şimleu Silvaniei în perioada când echipa activa în Liga a II-a.
„Sunt mândru să pot reprezenta ţara mea în străinătate. Nu am fost foarte talentat, dar am muncit mult pentru a ajunge la acest nivel. Am stat ore întregi pe terenul de fotbal, iar cel mai mult ţin să-i mulţumesc tatălui meu pentru faptul că am ajuns la un club important din Europa, dar şi la echipa naţională de juniori”, a declarat Farcaş, care este şi căpitanul echipei naţionale Under 18 a României.
Bodiş Norbert, unul dintre fotbaliştii care au început fotbalul la Viitorul, a venit cu un cadou pentru Daniel Sabou, membrul fondator al clubului Viitorul. Jucătorul de 20 de ani i-a oferit fostului său antrenor un tricou al echipei din Ungaria, la care evoluează.
„Am un deosebit respect pentru domnul Daniel Sabou, care a avut mereu încredere în mine, iar în semn de recunoştinţă, vreau să-i ofer un tricou al echipei la care evoluez în acest moment”, a precizat fotbalistul.
La eveniment a fost prezent şi Dinu Iancu Sălăjanu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, al cărui fiu evoluează la grupa de copii născuţi în 2010.

Leave a Comment