Mosul a fost darnic si in acest an cu copiii de la Viitorul

Magazin Salajean 16 decembrie 2009 0

Mosul a fost darnic si in acest an cu copiii de la Viitorul

Devenit deja un eveniment cu traditie la fiecare final de an, sarbatoarea intitulata Vine Mosul la Viitorul a ajuns in acest an la cea de-a cincea editie.

Desi in acest an managerul Daniel Sabau nu a dorit sa dea niciun nume de invitat, cum a facut-o si in anii anteriori, acesta nu a ramas dator nici de aceasta data fata de copiii pe care-i pregateste.

Festivitatea a inceput cu un scurt istoric al clubului Viitorul Zalau, prezentat de mos, dupa care au fost invitati, pe rand, la microfon, prefectul Salajului – Andrei Barbu Todea, subprefectul – Claudiu Barsan, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Salaj – Ioan Abrudan, reprezentantul Directiei Judetene pentru Sport Salaj – Dorin Barbu, iar la final, managerul Daniel Sabau.

Toti invitatii au avut numai cuvinte de lauda pentru copiii de la Viitorul, dar si pentru efortul depus de antrenorii clubului, in special de Daniel Sabau. A urmat apoi un bilant al clubului pe anul 2009, prezentat de Nicolae Moisi, cel mai important rezultat fiind obtinut in acest an de grupa de copii nascuti in 2000, locul intai la faza zonala a Memorialului Gheorghe Ola si calificata la turneul final ce va avea loc la finele acestei saptamani la Satu Mare.

Grupa de juniori republicani B ocupa locul sapte in clasamentul national. Grupa de copii nascuti in 1995 se situeaza pe prima pozitie in campionatul judetean de juniori C, aceeasi pozitie fiind ocupata si de grupa de copii nascuti in 1997 la juniori D, in timp ce grupa de juniori E se afla la egalitate de puncte cu ocupanta locului intai. Grupa 1999 a ocupat locul trei la faza zonala a Memorialului Gheorghe Ola, fiind la egalitate de puncte cu primele doua clasate.

Si-au facut pe urma aparitia pe scena invitatii speciali: fostul international Cristi Dulca, actualmente antrenor la Universitatea Cluj, Cristian Bud, fostul atacant al echipei Gaz Metan Medias, care a semnat un contract pe o perioada de cinci ani cu CFR Cluj, incepand cu luna ianuarie 2010, salajeanul Cosmin Sabou, mijlocasul echipei Gaz Metan Medias si fostul international Vasile Jula, actualmente la FC Zalau. Cei patru le-au oferit la finalul festivitatii cate un cadou tuturor copiilor de la Viitorul Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »