Mosul a adus-o pe Gabriella Szucs la HC Zalau

Magazin Salajean 23 decembrie 2011 0

Mosul a adus-o pe Gabriella Szucs la HC ZalauLa doar cateva ore de la incheierea turneului international dotat cu Cupa Judetului Salaj si care s-a terminat ieri, in jurul orei 13:30, HC Zalau a reusit sa ajunga la un acord cu handbalista Gabriella Szucs, care a evoluat ultima data la vicecampioana Ungariei, DVCS Debrecen. Am semnat un contract valabil pe o perioada de doua sezoane si jumatate. Imi pare bine ca am realizat acest transfer, pentru ca aveam mare nevoie de o asemenea jucatoare. Sper sa fie de bun augur, iar Szucs sa se integreze rapid in echipa. Se reface astfel cuplul central de noua metri pe care mi l-am dorit la un moment dat si la Valcea: Szucs – Bese, ne-a precizat, in exclusivitate, managerul Gheorghe Tadici.

Gabriella Szucs se va alatura lotului condus de Tadici in data de 26 decembrie, urmand sa fie prezenta cu echipa zalauana la turneul de la Baia Mare, din perioada 27 – 28 decembrie.

Handbalista a evoluat la Oltchim din 2008 pana in vara anului trecut, fiind transferata la gruparea din Zavoi chiar de la formatia din Debrecen.

Handbalista nascuta la Oradea, dar care a emigrat in tara vecina inainte de 1989, a fost la un pas in aceasta vara de a ajunge si la vicecampioana Universitatea Jolidon Cluj, insa a ales sa evolueze acasa.

Chiar daca este nascuta in Romania, Szucs a jucat pentru echipa Ungariei, cu care a cucerit medalia de bronz la Campionatul European din 2004 si Campionatul Mondial din 2005, participand si la Jocurile Olimpice din 2008.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »