Mosul a adus liniste la Remat Zalau. Liviu Ciupe ramane presedintele campioanei

Magazin Salajean 28 decembrie 2010 0

Mosul a adus liniste la Remat Zalau. Liviu Ciupe ramane presedintele campioanei

Desi si-a depus in urma cu ceva vreme actele pentru a renunta atat la functia de presedinte, cat si la cea de actionar, Liviu Ciupe a decis saptamana trecuta, in cadrul sedintei Consiliului Director de la CS Remat Zalau, sa ramana alaturi de echipa. Practic, totul va reveni la normal, Liviu Ciupe fiind in continuare presedintele clubului si actionar, iar primarul Radu Capilnasiu va avea si pe viitor functia de copresedinte.

S-a stabilit ca lucrurile sa ramana la fel ca inainte de a incepe toate tensiunile. Domnul Ciupe va ramane presedinte si se va ocupa de managementul echipei. De altfel, el a facut si pana acum un management bun, care a dat rezultate. Vom stabili si atributiile Consiliului Director si ale Adunarii Generale, ne-a declarat edilul Zalalui. Acesta a mai spus ca este destul de dificil sa aduca acum un antrenor, insa, presedintele Liviu Ciupe are cateva oferte pregatite. Toti antrenorii se afla sub contract acum si este destul de greu sa aducem un tehnician. Domnul Ciupe are cateva oferte pregatite si sper sa reusim aducerea unui antrenor. Prioritar este aducerea unui tehnician si a unui ridicator, a mai spus primarul mu-nicipiului Zalau.

Liviu Ciupe este insa de parere ca mult mai dificil va fi sa aduca un ridicator la echipa in aceasta perioada. Nu gasesti in aceasta perioada ridicator valoros liber de contract. Am vorbit cu mai multi impresari si este foarte greu de gasit. Avem pe lista un finlandez, dar nu se ridica la nivelul lui Vinhedo, a afirmat presedintele Re-matului, care a mai spus ca ar prefera tot un brazilian sau un american. Intotdeauna mi-au placut brazilienii si americanii. Ei sunt artisti, sunt nativi si iubesc mingea.

Campionii Romaniei au reinceput aseara pregatirile pentru meciul din Liga Campionilor, din 6 ianuarie, cu nemtii de la VfB Friedrichshafen, ultimul de pe teren propriu. Daca ieri au avut programata o singura sedinta de pre-gatire, Feher si compania vor efectua pana vineri cate doua antrenamente pe zi, urmand sa aiba liber doar in prima zi din noul an.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »