Momentul adevarului

Magazin Salajean 30 mai 2008 0

FC Zalau va sustine maine, de la ora 17:30 pe Stadionul CUG din Cluj Napoca, cel mai important meci al anului

Gruparea antrenata de Marius Pasca a plecat ieri la Cluj, unde continua pregatirea pentru meciul de baraj care va avea loc maine dupa-amiaza, in vederea promovarii in Liga a III-a. Daca in anii precedenti FC Zalau a intalnit cam cei mai redutabili adversari, U Cluj 1919 si FC Bihor II, in acest an, jucatorii antrenati de Marius Pasca vor avea un adversar cat se poate de accesibil. FC Zalau va intalni campioana judetului Maramures, Spicul Mocira. O echipa formata in mare parte din jucatori care au evoluat in trecut in esaloanele superioare. Trebuie mentionat faptul ca echipa zalauana a avut noroc la tragerea la sorti din acest an, evitand adversari ca CFR II Cluj sau Liberty II Salonta. Despre partida de maine, antrenorul Pasca a declarat: Este cel mai important meci din acest sezon. Sper ca baietii sa fie constienti de importanta jocului si sunt convins ca vor fi. Avem puterea sa controlam meciul de la un capat la altul si sper ca, la final, noi sa fim cei care vom castiga. Lotul pe care il va avea antrenorul Marius Pasca la dispozitie este urmatorul: Adrian Notigan, Emil Lucaciu – Ionut Blaga, Mihai Bode, Gabriel Craciun, Cristian Crisan, Costel Chira, Marian Ignat, Maior Istvan, Marius Munteanu, Adrian Farcas, Claudiu Mutu, Vlad Negrean, Cristian Oros, Alexandru Pop, Ciprian Roja, Alin Toma si Toth Karoly.

Arbitrati de Sorin Corpodean

Partida de maine, dintre FC Zalau si Spicul Mocira, va fi oficiata la centru de arbitrul FIFA, Sorin Corpodean (Alba Iulia), iar la cele doua linii de Iulian Szekely (Cluj) si Monica Rigo (Cluj). Rezerva va fi Mihai Prodan (Cluj), iar observator, fostul international Cristian Dulca (Cluj). Asistentul Sekely a arbitrat la tusa FC Zalau si in meciul de baraj de anul trecut, care s-a desfasurat tot la Cluj-Napoca. Pentru Sorin Corpodean ar putea fi ultimul meci pe care il oficiaza la centru, deoarece ar putea fi ales in aceasta vara presedinte la Comisia Centrala de Arbitri.

Un autocar pentru suporteri

Clubul patronat de Ioan Morar va pune la dispozitie un autocar pentru iubitorii fotbalului zalauan care doresc sa fie alaturi de echipa la meciul de baraj. Plecarea spre Cluj va avea loc maine, la ora 14, de la Stadionul Municipal. Va pleca si un autocar cu cele doua echipe de juniori republicani, care va porni la aceeasi ora si din acelasi loc.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »