Mircea Sandu: Piturca are contract cu noi pana in 2010

Magazin Salajean 24 octombrie 2007 0

Mircea Sandu: Piturca are contract cu noi pana in 2010

La cei 55 de ani pe care i-a implinit alaltaieri, presedintele FRF, Mircea Sandu, se poate declara un om fericit. In plan familial, totul ii merge ca pe roate, iar in cel fotbalistic multumirea este imensa, prin obtinerea calificarii echipei nationale la Campionatul European.

Au venit foarte multi prieteni la sediul federatiei. Am primit si cadouri: parfumuri, sticle cu bauturi. Dar cel mai frumos cadou sunt acesti 55 de ani, dati de mama mea , a precizat Mircea Sandu. Referindu-se la mult-vehiculata plecare a selectionerului Victor Piturca de la conducerea echipei nationale, ca urmare a unor oferte extrem de tentante, sarbatoritul a tinut sa clarifice problema.

Echipa nationala a crescut mult

Va spun un singur lucru: Piturca are contract cu federatia pana in 2010. Exista clauze care pot fi negociate. Dar despre aceste negocieri nu discutam pana cand nu se desfasoara si celelalte doua meciuri ale formatiei noastre. Partea financiara este iarasi un subiect despre care nu are sens sa discutam acum, a spus seful FRF.

Nasu s-a declarat multumit de evolutia echipei noastre in aceasta grupa. Orice drum al unei calificari incepe greu. Dar echipa a crescut de la un meci la altul si asa am reusit sa avem rezultate bune. Ma bucur ca am putut sa ne calificam cu doua etape inainte de final, a mai declarat Mircea Sandu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »