Mircea Dudas va antrena campioana Romaniei

Magazin Salajean 30 decembrie 2010 0

Mircea Dudas va antrena campioana Romaniei

Desi conducerea clubului Remat Zalau a anuntat in repetate randuri ca se afla in tratative cu mai multi antrenori straini, campioana Romaniei va fi antrenata de un tehnician roman. Fost antrenor la multipla campioana CVM Tomis Constanta, iar ultima data la Universitatea Cluj, Mircea Dudas a ajuns ieri dupa-amiaza la Zalau, el fiind stabilit in Bucuresti, iar aseara a condus primul antrenament al Rematului. Lucrurile sunt lamurite in proportie de 90 la suta. Asta seara voi ajunge la Zalau si voi conduce primul antrenament. Pana nu vad echipa nu pot sa ma pronunt. Urmeaza sa vedem si pe ce jucatori ne vom baza in continuare.

Obiectivul ramane castigarea campionatului. Voi sta pe banca si la ultimele doua meciuri din Liga Campionilor, ceea ce pentru mine este o onoare, ne-a declarat Dudas inainte de a ajunge la Zalau. Acesta va fi ajutat de Ovidiu Macarie, care ramane in functia de antrenor secund, chiar daca la un moment dat s-a pus problema despartirii de Remat Zalau.

Voleibalistii de la Remat vor efectua in aceasta dimineata ultimul antrenament, urmand sa fie liberi pana in data de 2 ianuarie.

Primul meci este programat joia viitoare, de la ora 19, in Sala Sporturilor din Zalau, cu nemtii de la VfB Friedrichshafen.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »