Mircea Crisan, castigator la prima gala de K1 din cariera

Magazin Salajean 12 iunie 2012 0

Mircea Crisan, castigator la prima gala de K1 din carieraMircea Catalin Crisan, al treilea zalauan care a participat la o gala de K1, a avut o evolutie buna sambata, la Satu Mare, invingandu-si adversarul prin KO. A fost cea de-a patra editie a Galei Full Fight, la care au participat 24 de luptatori, care au luptat in stil K1 si thai-box. Au fost prezenti sportivi din Satu Mare, Iasi, Cluj, Chisinau, Zalau, dar si din Ungaria.

In cadrul galei a fost organizata si o piramida la care au participat patru luptatori, zalauanul Mircea Catalin Crisan luptand in meciul de rezerva al piramidei, la categoria 75 de kilograme. Sportivul pregatit de Laurentiu Lapuste l-a avut ca adversar pe satmareanul Orlando Rit, de la Ronin Gym Satu Mare. Chiar daca ambii luptatori au fost la primul lor meci la o astfel de gala, organizatorii au apreciat meciul ca fiind unul dintre cele mai tehnice ale competitiei. Fost practicant si campion national la karate kyokushin, dar si de box, zalauanul Mircea Catalin Crisan a avut o evolutie buna, invingandu-si adversarul prin KO, in repriza a treia. Este o victorie de moral, care ne da sperante pentru viitor. Sper ca dupa aceasta gala sa fim invitati la cat mai multe astfel de evenimente de acest fel, ne-a declarat antrenorul sportivului zalauan, Laurentiu Lapuste.

Gala de la Satu Mare a fost organizata de satmareanul Barnabas Szucs, un impatimit si practicant al acestui sport, cu ajutorul unor sponsori.

Piramida de patru, care a fost si cel mai asteptat moment al galei, a fost castigata de satmareanul Anghel Cardos, care l-a trimis la podea in repriza a treia pe Gyorgy Borbily din Debrecen.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »