Mircea Crisan, al treilea zalauan care lupta intr-o gala de K1

Magazin Salajean 7 iunie 2012 0

Mircea Crisan, al treilea zalauan care lupta intr-o gala de K1Fost practicant de karate kyokushin si box, zalauanul Mircea Catalin Crisan va participa sambata, in premiera, la o gala de K1.

Dupa Laurentiu Lapuste si Adrian Sauca, Mircea Catalin Crisan este al treilea sportiv zalauan care urca in ring, intr-o gala de K1. Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Gheorghe Gyurcan din Satu Mare va gazdui sambata cea de-a IV-a editie a Galei Full Fight, gala organizata de Barnabas Szucs, presedintele clubului Kyo Gym Satu Mare. In ring vor urca 12 luptatori, printre care si zalauanul de 21 de ani, Mircea Catalin Crisan. Acesta va lupta intr-un meci rezerva, avandu-l ca adversar pe satmareanul Adrian Firea, de la Kyo Gym Satu Mare.

Crisan a inceput sa practice kyokushin in 2006, avandu-l ca antrenor pe Cristian Boldut. La scurt timp, sportivul zalauan a reusit sa devina campion national la karate kyokushin, la categoria cadeti. Din 2010 a practicat boxul, avandu-l ca antrenor pe Virgil Meleg, iar anul trecut a decis sa schimbe ramura sportiva, practicand kickbox sub comanda lui Laurentiu Lapuste, fost multiplu campion national la karate kyokushin. In pregatirea galei de la Satu Mare, Crisan l-a avut ca antrenor si pe pugilistul Adrian Poputea, care s-a ocupat de partea de tehnica a bratelor. Cred ca este pregatit pentru o gala de K1. S-a pregatit intens si cred ca poate sa inceapa sa participe la astfel de competitii. Vreau sa-i multumesc pe aceasta cale pentru spijinul acordat atat in pregatire, cat si in deplasarea la gala domnului Iulian Demeter. Ne dorim ca pe viitor sa organizam si la Zalau o gala de K1, daca se vor gasi sponsori, a afirmat Laurentiu Lapuste.

La Gala Full Fight de la Satu Mare vor fi prezenti sportivi din Timisoara, Satu Mare, Iasi, Cluj, Zalau, Brasov, dar si din Olanda si Ungaria. Vor avea loc 14 meciuri, dintre care doua in care vor lupta fetele, pe reguli de MMA, celelalte 12 fiind meciuri de K1. Va avea loc si o piramida la categoria 75 de kilograme, in care vor lupta patru sportivi. Prima editie a fost putin mai greu de organizat, acum este ceva mai usor, dar cu toate acestea mai apar unele lucruri care trebuie rezolvate. Vor fi in jur de 13-14 meciuri si sper sa fie cat mai spectaculoase, a declarat organizatorul galei, Barnabas Szucs.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »