Mircea Abraham, antrenor Phoenix Şimleu: “Nu sunt adeptul cantonamentelor”

Marius Morar 25 iulie 2012 1
Mircea Abraham, antrenor Phoenix Şimleu: “Nu sunt adeptul cantonamentelor”

Reunirea lotului este programată pe data de 6 august

Promovată în această vară în Divizia A1 de volei, Phoenix Şimleu Silvaniei s-a întărit cu câţiva jucători în această vară, însă conducerea clubului intenţionează să mai transfere, cel puţin doi voleibalişti, până la începerea pregătirilor.

Antrenorul şimleuanilor, fostul internaţional Mircea Abraham, va suna adunarea în data de 6 august, însă şansele sunt foarte mici ca nou-promovata în primul eşalon să efectueze un stagiu de pregătire într-o altă zonă decât Şimleu Silvaniei. “Sincer, nu sunt adeptul cantonamentelor. Dacă nu ai la dispoziţie toate condiţiile pe care ţi le doreşti, pentru a putea face pregătirea aşa cum trebuie, nu văd rostul unui cantonament în afara oraşului. La fel de bine putem să ne pregătim la Şimleu Silvaniei, mi ales că avem aproape două ştranduri unde am putea efectua şi recuperare”, a declarat Abraham.

Până în acest moment, echipa şimleuană i-a transferat pe ungurii Toth Gabor şi Bokor Gabor, ambii de la vicecampioana Ungariei Meh Kalo Kecskemet, pe zălăuanul Cristian Pop, care a acceptat oferta Şimleului, dar i-a convenit şi faptul că va fi mai aproape de casă, iar ultimul transfer a fost Ovidiu Teuşan, care a alex echipa Phoenix după 11 ani petrecuţi la Explorări Baia Mare.

Phoenix Şimleu Silvaniei va debuta în noul sezon pe teren propriu, urmând să primească vizita celor de la Dinamo Bucureşti.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 26 iulie 2012 at 10:33 - Reply

    daca nu se pe osul prin f multa munca echipa va fi ciuca batailor

Lasa un Raspuns »