Minicantonament in Serbia

Magazin Salajean 4 septembrie 2008 0

Minicantonament in Serbia

VC Remat Zalau a plecat ieri dimineata intr-un minicantonament de cinci zile in Serbia

Echipa pregatita de Aurel Vlaicu se afla de ieri in Serbia, unde va efectua un stagiu de pregatire de cinci zile, dupa care va reveni in orasul de la poalele Mesesului. Aurel Vlaicu ne-a precizat ca in ziele petrecute in Serbia, echipa va efectua un antrenament dimineata, iar dupa-amiaza va sustine cate un meci de verificare cu echipe locale.

VC Remat Zalau a participat la finalul saptamanii trecute la primul turneu de verificare din aceasta vara, care a avut loc la Dej. Pe langa echipa zalauana au mai participat Unirea Dej, LPS Piatra Neamt si Explorari Baia Mare. Voleibalistii zalauani au castigat cu scorul de 3 – 1 primul meci al turneului, impotriva celor de la Explorari Baia Mare, dupa ce scorul a fost la un moment dat 2 – 0 la seturi si 23 – 20 in setul trei pentru voleibalittii pregatiti de Vlaicu. Au urmat insa doua partide la interval de numai o ora una de cealalta, in fata Unirii Dej si a formatiei LPS Piatra Neamt, pierdute de zalauani cu scorul de

3 – 0. In turneul de la Dej, a evoluat si sarbul Dakovici, dar si nou venitul Ateljevici, despre care tehnicianul zalauan a precizat ca au avut o evolutie buna. Dakovici a jucat in toate meciurile si mi-a placut cum a evoluat, iar Ateljevici a jucat doar doua meciuri, dar s-a descurcat bine, a fost de parere tehnicianul zalauan. Din lotul care a participat la turneul de la Dej a facut parte si Adrian Gontariu, jucator despre caare se spunea la un moment dat ca nu doreste sa continue la Remat. Echipa zalauana a plecat in aceasta dimineata intr-un stagiu de cinci zile de pregatire in Serbia.

Lotul care a participat la turneul de la Deva: Stoian, Mazdarevic, Dakovic, Pop, Todoran, Gontariu si Maries-libero. Au mai evoluat: Serban si Ateljevic.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »