Minerul Sărmăşag se reuneşte pentru un scop caritabil

După aproape zece ani de la disputarea ultimului meci oficial în Divizia C, foştii componenţi ai echipei Minerul Sărmăşag vor avea din nou posibilitatea să evolueze împreună, de această dată, însă, pentru un scop caritabil. Fostul jucător şi antrenor al „minerilor”, Marius Paşca, actualmente antrenor al echipei Luceafărul Bălan, împreună cu profesorul Florin Morar, fost atacant al formaţiei din Sărmăşag s-au gândit să alcătuiască un lot cu care să participe la ediţia din 2015 a „Memorialului Radu Gog”. Echipa va purta denumirea celei care a activat ani buni în Divizia C şi va evolua la categoria old-boys. Pe lângă Marius Paşca şi Florin Morar, din lot vor mai face parte Ioan Meleg, Florin Oprea, Daniel Tăut, Cristian Crişan, Toth Karoly, Toth Csaba şi Szanto Andras, toţi fotbalişti care au activat ani buni la formaţia din Sărmăşag.
Ultimul meci oficial disputat de Minerul Sărmăşag a avut loc 10 iunie 2005, când echipa a jucat în deplasare, în faţa celor de la Ştiinţa Cluj, scorul final al întâlnirii fiind 2 – 1 în favoarea clujenilor. Vasile Stâncel, antrenorul sărmăşeganilor de la acea vreme (Marius Paşca preluase banca tehnică a echipei Armătura Zalău), a aliniat următorul „11”: Ţăranu – Gheţi (min. 74 Mărcuş), Petho, Szoke, C. Crişan, Toth K., Szanto, Spancioc – cpt. (min. 65 Beksi), D. Cenan, Csalanos şi A. Fărcaş.
Ediţia a XI-a a „Memorialului Radu Gog” este programată în perioada 10 – 11 ianuarie, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău.

2 Thoughts to “Minerul Sărmăşag se reuneşte pentru un scop caritabil”

  1. Anonim

    Ii urez sarbatori fericite asa-zise jurnaliste, Daniela Elena Fizesan Chisbora, careia i-au esuat toate incercarile de a deveni asistent medical de renume in Qatar. Este cea care se ocupa cu raspandirea unor zvonuri malitioase la adresa tuturor celor care nu au pus botul la fatarnicia ei de “intelectuala” (de exemplu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop bijuteriile viceprimaritei de Zalau, Daniela Cota sau averile liderilor noului PNL Salaj, Radu Capilnasiu si Lucian Bode).

    In 2009, Daniela Elena Fizesan Chisbora incerca cu disperare sa dea de vedetele Intact, citez: Zi-mi cum pot sa iti trimit o fotografie cu subprefectul de Salaj, Onorica Abrudan, cica fosta membra PDL, care in timpul serviciului face campanie pentru Bascosu’? In Zalau s-a facut si o campanie in scoli, cica de informare, sub egida prefecturii, prin care elevii dintr-un liceu au fost invatati cum sa voteze. Ghici cine au fost ? Alt subprefect PDL, Claudiu Barsan, impreuna cu directorii PDL de la Casa Judeteana de Pensii Salaj, Anamaria Pernes, si directorul AJOFM Salaj, Romeo Sarca. De asemenea, prefectul Andrei Todea misuna prin judet la ceas de seara. Tot pentru campania lui Base…, desigur. Sper sa vezi mesajul. (ciutacu.ro/articol/asaltul-grotesc-al-termitelor-portocalii/, mircea-badea.ro/blog/replica/comment-page-8/)

  2. Anonim

    Pe schizofrenicul asta nu-l opreste nimeni?

Leave a Comment