Mihai Bode jongleaza intre UTA si FC Silvania

Magazin Salajean 29 iulie 2010 0

Mihai Bode jongleaza intre UTA si FC Silvania

Desi a inceput pregatirea cu FC Zalau, echipa cu care a fost prezent si in cantonamentul de la Szolnok, mijlocasul Mihai Bode a plecat duminica in probe la formatia din liga secunda, UTA Arad. Batrana Doamna a sustinut marti un meci de verificare impotriva echipei Gloria Arad (Liga a III-a), iar antrenorul Roland Nagy l-a folosit pe Bode pe tot parcursul reprizei secunde. Se vede ca are o cultura fotbalistica. Este un jucator interesant, care poate juca la nivelul Ligii a II-a.

Din pacate, din cauza incerti-tudinilor de la club, nu i-am putut da un raspuns concret. Insa, daca in zilele urmatoare se va clarifica situatia echipei, iar raspunsul va fi unul pozitiv, vom relua discutiile. Exista sansa ca Bode sa evolueze sub tricoul echipei UTA, ne-a declarat ieri Roland Nagy. Bode a revenit acasa, iar pana va primi un raspuns din partea oficialilor textilisti, mijlocasul zalauan se pregateste cu FC Silvania.

Intrebat ce parere are despre gestul jucatorului, prese-dintele Ioan Morar ne-a declarat: Este un gest urat din partea lui. Eu am batut palma cu el inainte sa plecam in cantonament, iar pentru mine acest lucru conteaza mai mult decat o semnatura. Noi intotdeauna i-am intins o mana, insa, daca nu-si va gasi alta echipa, nu stiu daca o vom mai face si de aceasta data. Aceasta echipa nu sta in Mihai Bode.

Daca Bode isi cauta in continuare echipa, celalalt mijlocas care a evoluat in sezonul trecut cu FC Zalau in Liga a III-a, Gabriel Craciun, a semnat la inceputul acestei saptamani prelungirea contractului cu echipa zalauana.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »