Mihai Bode, in tratative cu Vointa Sibiu

Magazin Salajean 16 decembrie 2009 0

Mihai Bode, in tratative cu Vointa Sibiu

Capitanul echipei FC Zalau ar putea evolua, din retur, la liderul Seriei a VI-a, din Liga a III-a

Dupa ce saptamana trecuta se vorbea despre un transfer al capitanului de la FC Zalau, Mihai Bode, la FC Silvania, intre timp, mijlocasul zalauan a purtat unele discutii si cu Vointa Sibiu, echipa aflata pe primul loc in Seria a VI-a a Ligii a III-a, antrenata de fostul stelist, Marius Baciu.

Am avut doar o discutie de principiu cu jucatorul. Este un jucator care ne intereseaza, iar noi i-am facut o oferta. Urmeaza insa sa discutam cu cei din conducere daca ne hotaram sa-l transferam, ne-a declarat directorul executiv de la Vointa Sibiu, Cornel Stanila.

Presedintele FC Zalau, Ioan Morar, a precizat ca jucatorul se afla sub contract cu FC Zalau pana la finalul campionatului, insa ar putea parasi echipa si in aceasta iarna daca cei din Sibiu ar achita o anumita suma de bani. Bode se afla sub contract cu noi pana la vara si nu poate pleca. Daca totusi vrea sa plece la alta echipa, sa vina conducerea acelei echipe sa discute cu noi. Daca ne intelegem la bani, poate pleca.

Cat despre demiterea antrenorului Marius Pasca, presedintele clubului zalauan a adaugat: Aceasta schimbare trebuia facuta. Jocul echipei nu a mai mers in turul acestui campionat si nici pozitia in clasament nu a fost deloc buna. Nu cred ca are de ce sa se supere Pasca, fiindca el va ocupa o alta functie in cadrul clubului, iar salariul sau va ramane acelasi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »