Mihai Bode, in probe la UTA Arad

Magazin Salajean 27 iulie 2010 0

Mihai Bode, in probe la UTA Arad

Chiar daca in alte ziare locale a aparut faptul ca Mihai Bode si-ar fi prelungit contractul cu FC Zalau, acesta fiind prezent cu echipa zalauana si in cantonamentul de la Szolnok, mijlocasul zalauan nu a semnat inca niciun act cu gruparea de la poalele Mesesului. Intors sambata din cantonamentul efectuat in Ungaria, Bode a plecat duminica in probe la UTA Arad, formatie ce activeaza in Liga a II-a, insa care se confrunta cu mari probleme financiare.

Desi oficialii zalauani nu au dorit sa faca nicio afirmatie despre plecarea lui Bode la Batrana Doamna, impresarul fotbalistului, Emil Bode, care este si unchiul sau a recunoscut faptul ca nepotul sau se afla in probe la UTA. Intr-adevar, Mihai a plecat duminica la Arad, iar azi (n.r. ieri) a participat la primul antrenament. Maine (n.r. azi) va avea loc un joc de verificare cu Gloria Arad, la care voi fi prezent si eu, dupa care se va stabili probabil daca el ramane sau nu la UTA.

Eu ma cunosc de mult timp cu Roland Nagy si se pare ca el si l-ar dori la echipa, a afirmat impresarul fotbalistului. Intrebat ce parere are despre faptul ca Mihai Bode ales sa plece in probe la UTA Arad, la numai o zi dupa ce a revenit cu FC Zalau din cantonament, Marius Pasca a precizat: Eu nu stiu nimic despre asa ceva iar azi (n.r. ieri) il astept la antrenament. Mie nu mi-a spus ca pleaca in probe la UTA, ne-a declarat ieri tehnicianul zalauanilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »