Mihai Bode, doua sezoane la FC Silvania

Magazin Salajean 3 august 2010 0

Mihai Bode, doua sezoane la FC Silvania

Chiar daca inca nu a semnat niciun contract cu formatia simleuana, Mihai Bode este dispus sa evolueze cu FC Silvania in Liga a II-a. Nu a semnat inca contractul, insa in proportie de suta la suta Mihai va juca la Simleu Silvaniei. Cel mai probabil maine va semna si contractul, ne-a declarat ieri impresarul Emil Bode, care este si unchiul mijlocasului. Fostul capitan al echipei FC Zalau s-a aflat saptamana trecuta in probe si la UTA Arad, insa a ales sa fie mai aproape de casa, desi antrenorul utistilor, Roland Nagy, a declarat ca jucatorul zalauan poate evolua la UTA. Bode a evoluat sambata in amicalul pe care FC Silvania l-a sustinut la Oradea, impotriva formatiei din acelasi esantion, ACU Arad. Partida s-a incheiat cu scorul de 4 – 2 pentru simleuani, golurile fiind marcate de George Petcut (2) si Andrei Puscas.

Pe langa jucatorii care au evoluat si in sezonul trecut la FC Silvania, antrenorul Adrian Anca i-a mai folosit pe: Vlad Hotico, Mihai Felecan (ambii de la CFR Cluj), Vasile Pop (U Cluj), Cristian Andor (FC Bihor), Vlad Apostolache (Vointa Livezile), Cristian Prodan (FCM Targu Mures) si Cristian Turcas (Rapid Jibou). In aceasta saptamana, simleuanii au programat un nou joc de verificare, tot in deplasare, cu Sanatatea Cluj.

FC Silvania: Bogdan Miron – Claudiu Oara, Cosmin Iuhas, Raul Crisan, Dumitru Muntean – George Petcut, Schwarzkopf Istvan, Robert Villand, Mihai Bode – Vasile Pop si Andrei Puscas. Au mai jucat: Vlad Pascalau, Cristi Turcas, Vlad Hotico, Cristian Prodan, Andrei Bustea, Mihai Felecan, Cristian Andor si Vlad Apostolache. Antrenori: Adrian Anca (principal), Vasile Pasca (secund).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »