Mihai Bode a revenit la FC Zalau

Magazin Salajean 16 august 2010 0

Mihai Bode a revenit la FC Zalau

Dupa ce a fost in probe la UTA Arad si FC Silvania, Mihai Bode s-a intors saptamana trecuta la FC Zalau

Devenit la un moment dat o adevarata telenovela, cazul mijlocasului Mihai Bode a luat sfarsit la finalul saptamanii trecute, cand fotbalistul zalauan a semnat un nou contract cu FC Zalau. Aflat la un moment dat in probe la UTA Arad si FC Silvania, Bode s-a aratat dispus sa evolueze in sezonul viitor pentru gruparea de la poalele Magurii. La un moment dat s-a spus despre acesta ca a si semnat cu formatia din Liga a II-a, insa, intre timp au aparut probleme in ceea ce priveste posibilitatea de transfer.

Cei de la FC Silvania erau obligati sa plateasca o grila de transfer impusa de federatie, suma pe care nu au dorit sa o achite, astfel ca jucatorul nu s-a mai putut transfera sub Magura. Desi la un moment dat se vehicula ca Bode ar putea chiar sa renunte la fotbal pentru un an, mijlocasul zalauan a reinceput saptamana trecuta antrenamentele cu FC Zalau, iar sambata a evoluat in repriza secunda, in amicalul cu Luceafarul Oradea.

A fost dorinta lui de a reveni la echipa, iar intelegerea a fost intre el si domnul presedinte (n.r. Ioan Morar). Ma bucur ca a revenit la echipa, pentru ca este un jucator tanar, crescut in curtea noastra, de care avem nevoie in indeplinirea obiectivului, a declarat Marius Pasca. Chiar daca la un moment dat a afirmat ca nu-l mai doreste pe Bode la echipa, avand in vedere ca acesta a plecat in probe la alte formatii dupa ce s-a inteles cu clubul zalauan, presedintele Ioan Morar a declarat ca a vrut sa-i dea o noua sansa jucatorului. Chiar daca sunt suparat pe ceea ce a facut, iar noi ne facusem deja lotul pentru sezonul urmator, am facut un compromis pentru Bode. I-am spus ca eu tin foarte mult la el, chiar daca nu a procedat corect fata de noi, iar dupa meciul cu Luceafarul a semnat un nou contract, a explicat presedintele echipei FC Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »