Mihai Bode a ratat transferul la Gloria Bistrita

Magazin Salajean 23 iunie 2010 0

Mihai Bode a ratat transferul la Gloria Bistrita

Lordul Jean Padureanu nu l-a dorit in echipa sa pe mijlocasul zalauan, din cauza ca orasul nu mai are de cinci ani echipa in Liga a II-a

Odata cu incheierea sezonului 2009 – 2010 din Liga a III-a, mai multi jucatori de la FC Zalau se afla la final de contract, printre acestia fiind si mijlocasul Mihai Bode. Nemultumit de faptul ca a intrat la un moment dat in dizgratiile noului antrenor, Calin Pop, fostul capitan al zalauanilor a lasat sa se inteleaga inca dinaintea finalului de sezon ca nu mai doreste sa continue la FC Zalau.

Sunt sanse mici sa raman la echipa, avea sa declare Bode, cu cateva etape inainte de final. Desi contractul mijlocasului cu formatia zalauana expira abia la finele acestei luni, unchiul acestuia, Emil Bode, devenit de curand impresar, a fost contactat deja de cateva echipe din Liga a II-a. La un moment dat, proaspatul impresar a discutat chiar cu persoane din conducerea Gloriei Bistrita, formatie ce activeaza in primul esalon. Din pacate, desi este un jucator talentat, Mihai Bode nu a fost dorit de lordul Jean Padureanu, motivul fiind faptul ca Zalaul nu mai are de ani buni echipa in Liga a II-a.

A fost o tentativa nereusita cu Gloria Bistrita. Am discutat cu Ana Maria Prodan, insa in cele din urma a < cazut > totul, fiindca Jean Padureanu a spus ca Zalaul nu mai este de mult timp un nume in fotbalul romanesc, din moment ce nu a mai activat de cinci ani in Liga a II-a, ne-a precizat unchiul mijlocasului. Pana in prezent, de serviciile jucatorului zalauan sunt interesate trei echipe din Liga a II-a: FC Bihor, FC Baia Mare si FC Silvania Simleu Silvaniei. Baia Mare incepe pregatirile marti, iar Simleu mai tarziu, insa Marius (n.r. Marius Pasca, antre-norul echipei) si-l doreste foarte mult.

Oricum, sansele sunt foarte mici sa ramana la FC Zalau. Mihai are 22 de ani si trebuie sa faca neaparat saltul spre Liga a II-a. Nu are nicio garantie ca Zalaul promoveaza la anul, a conchis Emil Bode, care a ocupat in trecut functia de director coordonator adjunct la CSM Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »