Microbuzul echipei HC Zalău, vandalizat la Brăila

Marius Morar 15 octombrie 2012 1
Microbuzul echipei HC Zalău, vandalizat la Brăila

Exceptând rezultatul final al meciului dintre HC Danubius Galaţi şi HC Zalău, 22 – 35, deplasarea formaţiei zălăuane la malul Dunării a fost una cu evenimente neplăcute, din cauza cărora echipa manageriată de Gheorghe Tadici a fost la un pas de a pierde meciul la “masa verde”, cu scorul de 10 – 0.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, cauciucurile microbuzului echipei HC Zalău au fost tăiate în faţa unui hotel din Brăila, unde a înnoptat delegaţia zălăuană. Neavând la dispoziţie niciun alt mijloc de transport în comun cu care să ajungă la Galaţi până la ora începerii partidei, managerul Gheorghe Tadici a fost nevoit să apeleze la patru taxiuri ca jucătoarele să ajungă în timp util la Sala “Siderurgistul” din Galaţi.
“De cinci-şase ani ne cazăm la acelaşi hotel şi nu am avut niciun fel de probleme până acum. Problema fost că ne-a costat o de bani, pentru că pe fetel le-am trimis cu patru taxiuri până la Galaţi, iar eu am ajuns cu doar câteva minute înaintea începerii partidei. Nici nu am apucat să fac şedinţa tehnică dinaintea meciului. Noroc că am discutat cu ele sâmbătă seara. Eu a trebuit să rămân să rezolv problema cauciucurilor. A fost destul de complicat, pentru că, fiind duminică, nu era deschisă nicio vulcanizare şi a trebuit să chemăm pe cineva de acasă, pentru a ne remedia problema”, ne-a dezvăluit Gheorghe Tadici.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 15 octombrie 2012 at 23:07 - Reply

    Pacat ptr intamplarea nefericita.intrebare:roata de rezerva nu avea microbuzul

Lasa un Raspuns »