Michael Warm, revine pe banca Rematului

Magazin Salajean 14 martie 2011 0

Michael Warm, revine pe banca Rematului

Neamţul care a adus anul trecut primul titlu de campioană pentru Remat

revine pe banca echipei zălăuane

Campioana Remat Zalău schimbă al doilea antrenor în acest sezon. După slovenul Radovan Gacic, demis după eşecul din Cupa României în faţa celor de la Dinamo, a venit rândul românului Mircea Dudaş să părăsească banca Rematului. Nemulţumit de faptul că după şase săptămâni a găsit indisciplină totală la echipă, dar mai ales de rezultatele şi atitudinea echipei, preşedintele Liviu Ciupe a convocat săptămâna trecută o şedinţă a Consiliului Director. Prima măsură luată a fost amendarea jucătorilor şi antrenorilor cu câte un salariu, iar după meciul cu CSM Bucureşti a anunţat şi schimbările care urmează să aibă loc în aceste zile. Am vorbit deja cu Michael Warm şi săptămâna viitoare vine la Zalău să înceapă pregătirea. Este un antrenor valoros cu care am câştigat anul trecut campionatul şi cu care cred că în acest an putem să repetăm rezultatul. La banii pe care-i investim în această echipă avem pretenţii la titlu, nu la locul doi sau trei. În contractele jucătorilor scrie că obiectivul echipei este câştigarea campionatului, nu locul doi, a declarat Liviu Ciupe.

Michael Warm, actualmente antrenor la naţionala Austriei, va fi instalat în funcţia de director tehnic, urmând să-şi aducă şi un antrenor, astfel că sunt şanse mari ca pe banca Rematului să nu rămână nici secundul Ovidiu Macarie. El nu poate fi antrenor, din moment ce are contract cu naţionala Austriei. Va fi însă director tehnic, urmând să-şi aducă şi un antrenor. Probabil nu va putea fi prezent la toate meciurile, astfel că e nevoie de un antrenor cu care să colaboreze, a mai afirmat preşedintele Rematului.

Primul meci din acest sezon pentru noua conducere tehnică va fi sâmbătă, chiar în Sala Sporturilor din Zalău, când Rematul va susţine primul meci din play-off, în faţa formaţiei Steaua Bucureşti.

Rematul a terminat prima fază a Diviziei A1 la volei masculin pe poziţia a III-a, învingând în ultimul meci, susţinut sâmbătă după-amiaza, cu scorul de 3 – 0, pe teren propriu, CSM Bucureşti. Primul şi ultimul set au fost câştigate la 21, iar la doilea la 18.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »