Mesesul Treznea a castigat Cupa AJF

Magazin Salajean 13 martie 2012 0

Mesesul Treznea a castigat Cupa AJFDevenita ciuca batailor in prima parte a campionatului Ligii a IV-a de fotbal, dupa ce anul trecut a devenit campioana judeteana, Mesesul Treznea pare sa-si fi revenit odata cu venirea pe banca tehnica a antrenorului Calin Pop. Formatia de la poalele Mesesului a castigat cu scorul de 2 – 1 semifinala cu Flacara Halmasd, cu acelasi scor castigand si finala cu Inter Cizer.

Cele patru echipe calificate in semifinalele Cupei AJF, ajunsa in acest an la cea de-a XIII-a editie, sunt: Gloria Bobota, Inter Cizer, Flacara Halmasd si Mesesul Treznea, echipa din Bobota fiind surpriza semifinalelor. Faza grupelor a avut loc in urma cu mai bine de o saptamana, in salile de sport ale scolilor din Cehu Silvaniei si din Pericei, iar semifinalele si finalele s-au disputat sambata, in sala de sport a Scolii Gimnaziale din Pericei.

In prima semifinala s-au duelat Gloria Bobota si Inter Cizer, formatia din Cier castigand cu scorul de 5 – 1, dupa ce la pauza conducea la limita, 2 – 1. Pentru echipa din Cizer a marcat Catalin Sabau (2), Liviu Islamovici (2) si Alex Serban. Cealalta semifinala a fost castigata de Mesesul Treznea, cu scorul de 2 – 1, pentru echipa antrenorului Calin Pop marcand Radu Blaga. Al doilea gol al echipei din Treznea a fost practic un autogol, inscris de Adrian Farkas. Golul echipei din Halmasd a fost inscris de Doru Sabau.

Ajunsa in semifinale dupa ce a eliminat surprinzator, in faza grupelor, CS Barcau Nusfalau, Gloria Bobota a trebuit sa se multumeasca cu locul trei la editia din acest an, fiind invinsa cu scorul de 4 – 1, in finala mica, de Flacara Halmasd. Pentru liderul la zi din Liga a IV-a au marcat: Tudor Ulmeanu, Szilard Garbacz, Adrian Dregan si Adrian Bregea, in timp ce pentru bobotani a inscris Ciprian Muste.

Prima parte a finalei s-a incheiat cum a si inceput, cu scorul 0 – 0, toate cele trei goluri fiind marcate in repriza secunda. Pentru Mesesul Treznea au marcat Mihai Bolboaca si Radu Blaga, iar pentru Inter Cizer a inscris Bogdan Ember.

Asociatia Judeteana de Fotbal Salaj a acordat mingi si cupe tuturor echipelor participante. Reprezentantii AJF Salaj au tinut sa multumeasca pe aceasta cale Primariilor din Cehu Silvaniei si din Pericei pentru sprijinul acordat in organizarea acestei editii.

Mesesul Treznea: Flaviu Dragos – Mihai Gaidos, Vlad Bumbut, Ioan Meleg, Razvan Hendea, Catalin Curea, Nicolae Micle, Toth Karoly, Radu Blaga, Ciprian Pavel, Bogdan Filip, Beko Gabor, Vlad Berbecar si Mihai Bolboaca. Delegat: Vasile Muresan. Antrenor: Calin Pop.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »