Mesaj emoţionant pentru fotbalistul Paul Markus, lovit pe o trecere de pietoni în Cluj-Napoca

După ce au donat sânge pentru colegul lor de echipă, Paul Markus, lovit de maşină în urmă cu mai bine de o săptămână pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca, componenţii echipei Luceafărul Valcău au afişat duminică şi un banner în semn de solidaritate faţă de cel care este şi fiul delegatului formaţiei din Valcău, Csaba Markus.
„Paul, luptăm pentru tine! Colegii de echipă te aşteaptă pe teren” a fost mesajul jucătorilor, antrenorilor şi conducătorilor formaţiei din Valcău, înaintea partidei cu AS Carastelec, câştigată de Luceafărul cu scorul de 3 – 0, la „masa verde”, prin neprezentarea echipei oaspete.
Paul Markus este internat în continuare la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, fiind diagnosticat cu contuzie pulmonară şi traumatism cranio-cerebral. Tânărul de 19 ani a stat timp de trei zile în comă indusă, dar starea acestuia de sănătate s-a îmbunătăţit în ultimele zile.
Paul Markus a fost lovit de maşină pe o trecere de pietoni din zona Metro sâmbătă, 2 septembrie, în jurul orei 11, şoferul autorurismului vrând să se deplaseze dinspre Cluj-Napoca spre Gilău.

Leave a Comment