Memorialul IRadu GogI – editia a IV-a

Magazin Salajean 4 ianuarie 2007 0

Memorialul IRadu GogI - editia a IV-aComisia Judeteana de Arbitri organizeaza la finalul acestei saptamani editia a IV-a a Memorialului IRadu GogI. Competitia va avea loc in perioada 5 – 6 ianuarie, la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv IAvram IancuI. Taxa de participare pentru echipele care vor sa se inscrie este de 200 RON. Nu vor avea drept de participare echipele care evolueaza in Liga I la Baza Sportiva IOnixI. La editia de anul trecut, locul I a fost ocupat de echipa Asociatiei Judetene de Fotbal. Cei interesati pot lua legatura cu arbitrul Nicolae Chis Ciure, la numarul de telefon: 0744778054.

In memoriam: RADU GOG

S-a nascut in 19 iunie 1978. A fost absolvent al Liceului Pedagogic IGheorghe SincaiI, al Facultatii de Istorie din cadrul Universitatii IBabes – BolyaiI Cluj-Napoca (anul 2000), al masteratului in Relatii Internationale (anul 2002). S-a inscris la cursurile de doctorat in integrarea Romaniei in Europa. A fost asistent universitar in cadrul Institutului de Istorie. A decedat in noaptea de 4/5 ianuarie 2003, in localitatea Ciumarna, in urma unui tragic accident de circulatie.

Pe plan profesional, dar si sportiv, era considerat unul dintre cei mai talentati arbitri din cadrul Comisiei Judetene de Arbitri.A devenit arbitru stagiar in 1995, iar un an mai tarziu a obtinut categoria a II-a. In 1999 a trecut cu brio examenul pentru categoria I, iar din 2000 a facut parte din lotul arbitrilor divizionari. A arbitrat peste 300 de partide de fotbal, dintre care 40 in Divizia C.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »