Memorialul Atletilor Clujeni, verificare reusita pentru sportivii salajeni

Magazin Salajean 16 mai 2012 0

Memorialul Atletilor Clujeni, verificare reusita pentru sportivii salajeniEditia din acest an a Memorialului Atletilor Clujeni a fost o verificare reusita pentru sportivii salajeni, inaintea Campionatelor Nationale. Clubul Sportiv Municipal Zalau a fost reprezentat doar de sectia de aruncari, in timp ce sportivii prezenti de la Liceul cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau au participat in probele de aruncari.

George Guset, sportiv pregatit de Lorena Boberschi si Gheorghe Guset, s-a clasat pe primul loc la aruncarea greutatii, in ciuda faptului ca era usor accidentat de piciorul stang. Aruncarea acestuia a masurat 15,81 metri. La juniori I, Cristian Vlaicu (12,83 m) s-a clasat pe locul intai, in timp ce Bogdan Santamarean (11,92 m) a ocupat pozitia secunda. Desi este inca junior II, Catalin Pasca (11,58 m) a avut o comportare buna, clasandu-se pe treapta a treia a podiumului, in proba de juniori I. Cristian Vlaicu a concurat si la aruncarea discului, proba la finalul careia s-a clasat pe locul doi, aruncarea sa masurand 31,42 metri.

In probele de alergare s-a facut un clasament general, avand in vedere ca a fost un concurs open, rezervat juniorilor, tineretului si seniorilor. De la LPS Avram Iancu Zalau, Paul Parnau s-a clasat pe locul cinci la 3.000 metri, el fiind junior 2. Chiar daca este junior I, Ionut Craciunas s-a clasat in spatele colegului sau, pe locul sapte. Cosmin Let, care este junori 2, s-a clasat pe locul 12 in prima serie. Aflat in primul an la juniori III, Claudiu Meleg a alergat in seria a doua valorica, clasandu-se la final pe locul doi.

In proba de 1.500 metri, Denisa Somai, care este junioara III, s-a clasat pe locul trei. Tot junioara trei este si Patricia Prodan, care s-a clasat pe locul sase. Catalin Farcas, junior I, s-a clasat pe locul sase in proba de 800 metri, iar Alexandru Florescu, care este junior III, s-a clasat pe locul 11. Feher Attila, care este junior II, a inregistrat un timp foarte bun in proba de 100 metri, 11 secunde si 80 de sutimi, stabilind record personal si indeplinindu-si baremul pentru Campionatele Nationale. Sportivii de la LPS Avram Iancu care au participat la Memorialul Atletilor Clujeni sunt pregatiti de antrenorii: Teodor Bidian, Mirel Seisanu si Lucian Barlogeanu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »