Membru in cadrul FRV?

Magazin Salajean 14 aprilie 2008 0

Membru in cadrul FRV?Patronul echipei VM Remat Zalau, Liviu Ciupe, ar putea deveni, incepand de azi, membru in Consiliul Director al Federatiei Romane de Volei

La sediul Federatiei Romane de Volei va avea loc azi alegerea unei noi conduceri, din care ar putea face parte si presedintele clubului de volei Remat Zalau, Liviu Ciupe. Acesta a fost propus de mai multe cluburi din tara, chiar si de unele asociatii judetene, pentru functia de membru in cadrul Consiliului Director. Fiecare reprezentant de club prezent la sedinta va avea drept de vot, printre acestia numarandu-se si Marin Silaghi, directorul Clubului Sportiv Scolar Zalau. Noi ne dorim sa fie ales in functia de membru si ar fi bine sa se intample acest lucru, fiindca e un finantator care a facut foarte mult pentru voleiul zalauan, a precizat Silaghi. La randul sau, patronul Rematului, Liviu Ciupe, parea incantat de functia pe care ar putea-o ocupa incepand de azi, spunand ca doreste sa faca ceva benefic pentru acest sport. Din moment ce am fost propus, inseamna ca cineva imi vede munca pe care o fac si placerea cu care ma implic in acest sport. Doresc sa promovez mai mult acest sport pe viitor si cu siguranta o voi face daca voi fi ales in Consiliul Director. Trebuie gasita si solutia unei pepiniere proprii, pentru a nu mai fi obligate toate cluburile sa aduca jucatori straini. Va trebui lucrat destul de mult la management, a afirmat Ciupe.

Nu mai intram in sala nici daca jucam cu Dinamo Kiev

Patronul echipei zalauane nu a ezitat sa-si arate supararea pentru ratarea obiectivului propus la inceput de campionat. Pe mine m-au interesat primele patru locuri. Am promis dupa meciurile cu Steaua ca nu voi mai intra in sala (n.r. Sala Sporturilor), iar eu cand promit ceva, ma tin de acea promisiune. Puteau juca cu orice echipa, chiar si cu Dinamo Kiev, ca tot nu mergeam la meci. Dupa parerea mea un antrenor are obligatia de a face o tactica de joc cat mai buna, inainte de fiecare meci, iar jucatorii sa respecte acea tactica si sa evolueze cat mai bine. Daca acea tactica este superficiala, nu poti sa castigi decat cate un meci, din cand in cand. Acesta a vorbit si despre managementul pe care l-a avut in acest an la echipa, spunand ca a fost unul superficial. Nu pot sa spun ca a fost un management bun, din moment ce rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor. A fost un management superficial, insa, daca voi ramane la echipa, cu siguranta ca nu se va intampla si la anul acelasi lucru.

Voleiul, pentru mine, este un microb

Presedintele clubului zalauan a fost de parere ca fiecare persoana cu potential din aceasta comunitate ar trebui sa sprijine sportul. Trebuie sa recunosc ca voleiul, pentru mine, este un microb, insa trebuie sa se inteleaga ca aceasta echipa nu este a lui Ciupe. Eu fac totul din suflet, fiindca nu am nevoie de reclama. Vreau sa ajut comunitatea, insa daca vad ca cei din comunitate nu ma ajuta, nu mai are rost sa-mi pierd timpul si energia. Eu nu o sa merg niciodata sa ma milogesc la cineva sa dea bani la aceasta echipa, insa, atunci cand se promite ceva pentru echipa, mi se pare normal sa se dea.

Foarte multi jucatori doresc sa vina la echipa mea

Liviu Ciupe a mai precizat ca a ramas placut surprins, fiindca foarte multi jucatori, chiar si cei cu care a mai colaborat, l-au sunat din dorinta de acolabora din nou pe viitor. Foarte multi jucatori ma suna sa ma intrebe daca nu am nevoie de serviciile lor. Chiar am ramas placut surprins de telefoanele lor, fiindca anul trecut nu s-a intamplat la fel. Probabil au fost multumiti de colaborarea pe care am avut, din moment ce doresc sa lucram din nou. Eu spun ca am si fost corect cu ei, fiindca, de fiecare data le-am dat tot ce le-am promis. Am adus la aceasta echipa pe cine s-a dorit. L-am adus pe Gontariu, pe Ilies, jucatori despre care nimeni nu mai credea ca vor reveni la Zalau. Chiar zilele trecute, Gontariu mi-a si spus ca, indiferent la ce echipa voi pleca, doreste sa vina cu mine.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »