Medaliati cu bronz la interzona

Magazin Salajean 30 martie 2010 0

La finalul saptamanii trecute a avut loc la Iasi faza interzonala a Campionatului National de karate traditional si finala Campionatului National de karate fudokan, la care au fost prezenti si sase karateka de la CS Terra Kid Zalau. Acestia au fost insotiti de instructorul Calin Marincas, care nu a putut participa din cauza accidentarii la Campionatul Mondial din Serbia, desfasurat in urma cu doua saptamani, in Serbia.

La feminin au participat Iulia Clitan si Madalina Pocol. Prima a fost eliminata tocmai de campioana mondiala, inainte de a obtine o medalie, in timp ce Madalina Pocol a fost eliminata inca din primul tur. La masculin au participat: Marc Crecan, Septimiu Pausan, Sergiu Pausan si Laszlo Kengyel. Daca la individual nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, cei patru au fost medaliati cu bronz in proba pe echipe. Instructorul Calin Marincas s-a aratat multumit de evolutia sportivilor sai, chiar daca s-au intors cu o singura medalie.

Acesta a tinut sa-i multumeasca pe aceasta cale medicului Gabriel Iluta, cu ajutorul caruia a putut participa la mondialele din Serbia, desi fusese accidentat atat la picior, cat si la coaste. Si presedintele clubului, Remus Clitan a tinut sa-i multumeasca medicului Gabriel Iluta, spunand ca fara ajutorul sau, Calin nu putea fi prezent la Campionatul Mondial.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »