Meciul dintre Volei Municipal Zalău şi LPS Piatra Neamţ s-a amânat

Vremea rea din ultimele zile afectează şi competiţiile sportive din România. După ce la finele săptămânii trecute a fost amânată partida din Liga Naţională de handbal feminin, dintre CSM Bucureşti şi HCM Râmnicu Vâlcea, în această săptămână au fost amânate deja două meciuri de volei.

Programat miercuri, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Zalău, meciul dintre CS Volei Municipal Zalău şi LPS Piatra Neamţ a fost amânat, „nemţenii” anunţând că nu pot ajunge în oraşul de la poalele Meseşului din cauza drumurilor blocate. „Cei de la Piatra Neamţ ne-au anunţat că nu pot ajunge la Zalău şi era normal să ajungem la o înţelegere pentru a amâna meciul. Am primit o înştiinţare în aceste sens şi de la Federaţia Română de Volei, iar meciul a fost amânat pentru data de 1 martie, când am fi avut etapă liberă”, ne-a declarat directorul executiv al clubului zălăuan, Marcel Doru Ţârle.
Partida dintre Zalău şi Piatra Nemţ nu este singura amânată din etapa a XV-a, nemaifiind programat nici meciul dintre Unirea Dej şi Arcada Galaţi.

Leave a Comment