Meciul anului la Zalău

Magazin Salajean 29 aprilie 2011 0

Meciul anului la ZalăuSâmbătă şi duminică, ora 18

Sala Sporturilor din Zalău

Remat Zalău – Explorări Baia Mare

Remat Zalău poate sărbători mâine seară, în Sala Sporturilor din Zalău, al doilea titlu consecutiv de campioană a României. După 2 – 0 la finalul primelor două meciuri din finală, susţinute la Baia Mare, Andras Geiger şi compania mai au nevoie de o singură victorie pentru a intra în posesia trofeului şi a medaliilor de aur. Chiar dacă au câştigat ambele dueluri de la Baia Mare, voleibaliştii zălăuani vor aborda meciul de la Zalău cu maximă seriozitate, pentru a nu mai fi nevoie de al patrulea joc, programat duminică, tot de la ora 18. Şi conducerea echipei speră să poată sărbători al doilea titlu la finalul meciului de mâine seară. Ne dorim să facem un joc plăcut şi mai ales să câştigăm acest meci. Sperăm să marcăm la Zalău acest moment printr-o victorie şi să aducem bucurie în rândul suporterilor echipei Remat, pe care-i aşteptăm să vină la sală în număr foarte mare. Pentru iubitorii voleiului am pregătit la finalul partidei o surpriză plăcută, a declarat Liviu Ciupe, preşedintele Clubului Remat Zalău.

Dacă anul trecut voleibaliştii zălăuani au devenit campioni în Sala Sporturilor de la Constanţa, fiind aşteptaţi cu fanfara pe platoul din faţa Prefecturii, jucătorii antrenaţi de Michael Merten şi Ovidiu Macarie au şansa să devină campioni în faţa propriilor suporteri, care cu siguranţă vor umple până la refuz Sala Sporturilor din Zalău.

Conducerea Rematului a pregătit pentru mâine şi câteva surprize.

Partida dintre Remat Zalău şi Explorări Baia Mare va fi oficiată de cuplul format din Marin Nicolae (arbitru 1) şi Szabo Alexi Paul (arbitru 2).

În meciul pentru stabilirea locurilor 3 – 4, Dinamo Bucureşti conduce cu 2 – 0 după primele două meciuri, susţinute pe teren propriu, urmând ca azi şi mâine, de la ora 17 să aibă loc următoarele două dueluri, în Sala Sporturilor din Constanţa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »