Meci de old-boys intre Vulturii Hida si U Cluj

Magazin Salajean 19 octombrie 2010 0

Meci de old-boys intre Vulturii Hida si U Cluj

Primul meci amical dintre cele doua echipe a avut loc in urma cu 39 de ani, la Hida, Universitatea evoluand la acea vreme pe prima scena a fotbalului romanesc. Desi s-a dorit ca intalnirea dintre Vulturii Hida si sepcile rosii sa devina traditie, cele doua echipe nu s-au mai duelat pana anul trecut. Initiativa reintalnirii celor doua echipe, devenite intre timp de old-boys, a avut-o fostul U-ist, Vasile Stancel, stabilit de ani buni la Zalau, care a fost ajutat in organizare de primarul comunei Hida, Dorin Petrus. Evenimentul a avut loc si in acest an la Hida, cele doua echipe intalnindu-se miercurea trecuta. A fost un bun prilej pentru fostele glorii ale Universitatii si pentru fostii jucatorii ai echipei din Hida de a se revedea si a depana amintiri.

Scorul final al meciului a fost 7 – 3 pentru Universitatea, patru dintre reusitele clujenilor apartinandu-i lui Marius Predatu, doua lui Sorin Vadana, iar un gol a fost marcat de Gherman. Pentru Vulturi au inscris: Ungurusan, Fabian si Precup.

Vasile Stancel a precizat ca intalnirile amicale dintre cele doua echipe vor continua, foarte probabil, meciul de anul viitor urmand sa se joace la Cluj.

U Cluj: Mogut, Ciucur – Poratchi, I. Ciocan, Maja, A. Muresan, V. Olariu, V. Sancel, S. Gherman, S. Vadana, M. Predatu, A. Matei. Au mai evoluat: P. Olteanu. Antrenor: Sorin Bagiu

Vulturii Hida: A. Groza – S. Milonean, N. Sampetrean, C. Onat, I. Duca, I. Ungurusan, N. Balota, A. Campean, S. Crisan, A. Sampetrean, A. Chichisan, I. Masalar, C. Buciuman, I. Soca, I. Precup, V. Fabian, C. Chichisan, A. Sestras.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »