Meci de gala in Sala Sporturilor din Zalau

Magazin Salajean 23 aprilie 2010 0

Meci de gala in Sala Sporturilor din Zalau

Sambata, ora 11, Sala Sporturilor din Zalau

HC Zalau – Oltchim Rm. Valcea

Etapa a XXIII-a din Liga Nationala de handbal feminin programeaza maine si duelul dintre HC Zalau si multipla campioana a Romaniei, Oltchim Ramnicu Valcea. Este un joc oficial de campionat, pe care trebuie sa-l jucam. In ce priveste insa rezultatul, nu ne facem mari iluzii, dar trebuie sa ne respectam atat pe noi, cat si publicul prezent. Vom incerca sa ne ridicam cat mai mult la nivelul adversarelor, pentru a le ajuta sa faca un antrenament bun inaintea finalei Ligii Campionilor. In acelasi timp, este o ocazie mare pentru iubitorii handbalului salajean sa vada la munca prima echipa feminina din Romania care a ajuns in finala Ligii Campionilor, dar si fostele jucatoare ale Zalaului, a afirmat managerul Gheorghe Tadici.

Cele cinci jucatoare transferate in urma cu patru ani la Valcea sunt: Valeria Bese, Ramona Maier, Roxana Gatzel Han, Talida Tolnai si Tereza Tamas. Alaturi de acestea, directorul general Constantin Roibu a mai transferat si alte jucatoare titulare la echipa nationala, dorind sa-si indeplineasca visul de a juca o finala de Liga Campionilor. Performanta la care a avut o contributie insemnata si managerul Zalaului, Gheorghe Tadici, care a antrenat Oltchimul timp de doi ani (2006 – 2008).

Trebuie sa recunosc ca atunci am avut un moment de regret, pe care nu pot sa nu-l marturisesc. Ne-am despartit de cel mai titrat antrenor roman, dar si de cele mai bune jucatoare din echipa. Eram insa convins ca este spre binele lor si spre binele handbalului romanesc, lucru ce s-a si vazut imediat. S-a creat un nucleu care avea sa castige nu numai campionatul, ci si o cupa europeana, iar acum este aproape de o performanta fara precedent in handbalul feminin din Romania. Cred insa ca performanta echipei de la Valcea, aceea de a juca pentru prima data o finala de Liga Campionilor, are legatura incontestabila cu perioada in care Gheorghe Tadici a fost antrenorul echipei, ne-a declarat presedintele HC Zalau, Tiberiu Marc.

Acesta a recunoscut ca, cu putina atentie in ultimele trei partide, si HC Zalau ar putea prinde un loc de cupa europeana inca din acest an, chiar daca obiectivul stabilit la inceput de sezon nu a fost acesta. Dupa revenirea lui Gheorghe Tadici la Zalau ne-am propus sa construim temeinic si sa revenim in fruntea handbalului romanesc in 2011 – 2012. Daca vom reusi insa rezultate bune in etapele care au mai ramas de disputat, cred ca avem sansa inca din acest sezon sa prindem un loc de cupa europeana.

Avem un lot tanar, practic acelasi cu care, in urma cu doi ani, am reusit evitarea retrogradarii. Fara indoiala ca diferenta o face priceperea antrenorului Gheorghe Tadici, munca jucatoarelor si a celor care sunt alaturi de echipa. Revenind la partida de maine, aceasta va fi oficiata de cuplul baimarean format din Stefan Hendrea si Ionut Marta.

10 lei pretul unui bilet

Biletele pentru partida de maine se pun in vanzare inca din aceasta dupa-amiaza, intre orele 15 si 17, la Sala Sporturilor din Zalau, pretul unui bilet fiind de 10 lei. Se vor vinde bilete si sambata dimineata, incepand cu ora 8:30, pana la ora 10:30, intrarea in sala a spectatorilor urmand sa se faca doar pe usa din fata. Prin spate vor putea intra doar echipele si oficialii. La meci vor fi prezente insa si persoane din afara judetului, 50 de bilete fiind deja vandute pentru un grup din judetul Bihor, prin intermediul unui ziar local.

Elisei revine in meciul de la Zalau, dupa sase luni de pauza

Valentina Ardean Elisei va redebuta in echipa Oltchimului tocmai in partida de maine. Alice pare complet refacuta dupa o interventie chirurgicala la ligamentul incrucisat, ce a tinut-o sase luni departe de teren. Pana la disputarea din mansa tur a finalei Ligii Campionilor are sanse foarte mari sa revina pe teren si portarul Tereza Tamas, care, dupa ce a devenit mama, si-a reluat treptat pregatirile.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »